info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıda Silahlar Konuştu

Muratlı’da, Turan mahallesinde bir gecede kavga, silahla yaralama ve kundaklama gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Muratlı Turan mahallesinde ikamet etmekte olan Niğdeli bir aile ile roman vatandaşlarla husumet oluştu. Edinilen bilgiye göre, olay gecesi kahvehanede Niğdeli şahsın bir roman vatandaşı kahvede dövmesi sebebiyle roman vatandaşlar bu şahsı dövmeye başladı. Dayak yiyen vatandaşın evine kaçması sonucunda, şahsın eşi ve çocuğu dışarı çıkarak roman vatandaşları kurşun yağmuruna tuttu. 

Kurşunlama olayına sinirlenen vatandaşlar, Niğdeli ailenin evini taşladı ve ardından ev ile arabayı ateşe verdi. Yangını söndürmeye gelen itfaiyeyi de engellemeye çalıştılar. Olay yerine gelen emniyet yetkilileri, ayaklanan halkı sakinleştirmek için havaya ateş ederek olay yerini abluka altına aldılar. Roman vatandaşların ayaklanmasını önleyen ve onları sakinleştiren Turan-Kazımdirik mahalle muhtarı Hasan Yüce, Muratlı’da otorite ve emniyet zaafı olduğunu, bu olayı İçişlerine taşıyacağını söyledi. 

Olay yerine Emniyet, Jandarma ve Tekirdağ’dan çevik kuvvet ekipleri gelerek olayı kontrol altına alırken, Muratlı Kaymakamı, belediye başkanı ve Ak Parti ilçe başkanı da olay yerine gelerek bilgi aldılar. Yaralanan üç kişi, ayrı ayrı Süleymanpaşa, Çorlu ve Muratlı devlet hastanelerine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak : Murat Ürtekin