info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıda Vatandaşın Köpek İsyanı

Çocuklarımızı Şiddetemi Alıştıralım

Muratlı’da Lokman Keser adlı vatandaş, çocuğu okula giderken köpek saldırısına uğrayınca, aniden kaçarken araç altında çiğnenmekten son anda kurtulduğunu, yetkililerin bu konuda duyarsız davrandığını iddia etti. 

Lokman Keser, “çocuğum okula giderken köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçarken az daha kamyonun altında kalıyordu. Ben yıllardır belediyeye yazılı ve sözlü olarak söylüyorum. Tamam, bakacağız, edeceğiz diyorlar ama ilgilenmiyorlar. Bir kez geldiler ilgileneceklerini söylediler ama kimse ilgilenmedi. Bir keresinde bir seferde 35 tane köpek saydım. Isırma vakaları da oluyor. Yazık günah. Birimizin çocuğuna bir şey olsa, o ailenin canı, yüreği yanacak. Sadece biraz ilgi istiyoruz. Benim veya sadece benim değil, herhangi birisinin çocuğuna bir şey olursa, tedbir alınmış veya alınmamış, ondan sonrası önemli değil. Önemli olan, bir şey olmadan tedbir alınmasıdır. Halka gerekli hizmet gösterilmiyor. 

Sadece ilgi ve tedbir istiyoruz. Yetkili kişilere gidiyoruz, yapacaklarını söylüyorlar ama yapmıyorlar. Herkes okula gidip gelirken sokakta aşırı derecede köpek olduğundan dolayı sopayla çocuklarını okula götürüyor. Yakında ben de sopayla götüreceğim. Şiddete karşıyım ama ne yapalım? Çocuklarımızın eline sopa verip şiddete bağımlı mı yapacağız? Her mahallede en az-3-5-10 sahipsiz köpek var. Bunun çözümünü yukarıdakiler bulacak. 

Ben en son Kaymakamlığa dilekçe hazırlayıp verdim.”dedi. Hayvan hakları ve insan hakları her türlü ihlal ediliyor. Hayvanlarla ilgilenilmediği için, insan sağlığı, insan canı tehlikeye giriyor. Bunların da dikkate alınmasını istiyorum.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin