info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlılı Vatandaştan Anlamlı Eleştiri

Trafik Zabıta Bunu Yaparsa....

Muratlı’da belediye karşısında bulunan ve tabelalarda, “servis araçları indirme-bindirme yeri. 

Park yapılmaz” tabelaları bulunmasına, aynı yerde yaya geçidi mevcut olmasına, hemen yanında otopark bulunmasına rağmen, park yasağını hiçe sayanlar bitmek bilmiyor. Buna bir de, en çok dikkat etmesi gerekenlerin kuralları hiçe sayması, vatandaştan da ağır eleştiriler gelmesine neden oluyor. Bilindiği üzere, bu yasak yerde daha önce, öğrenci servis taşıma firması sahibi olan Muratlı CHP ilçe başkanı da yasak olduğunu bile bile park etmiş, mesleki açıdan kurallara normal vatandaşlardan fazla dikkat etmesi gerektiğini dile getirmiştik. 

Bu kez, Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’a eskortluk yapan, Tekirdağ Büyükşehir Zabıta daire başkanlığına bağlı trafik zabıta aracı, tam da yaya geçidinin üzerine, “park yapılmaz” tabelasının dibine park etti. Üstelik iki zabıta, uyarıları da dikkate almayarak, aracı neon ışıkları yanar bir vaziyette orada bırakmaya devam etti. 

Park edilen yerin yanındaki simit sarayında oturan vatandaşlar, “hep bizim araçlarımızı çekiyorsunuz. Suç sadece vatandaşta mı? Parti İlçe başkanı, zabıta trafik aracı olunca yasak değil, vatandaş olunca mı suç oluyor? Bize de serbest olması için partiye mi kaydolmamız gerekiyor? ” dediler. Bu duruma Büyükşehir belediye başkanı ve Zabıta daire başkanının ne gibi bir tepki vereceği merakla bekleniyor.
Kaynak : Murat Ürtekin