info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sardunya Çiçekleri Oyunu Muratlı`da Seyirciyi Büyüledi

Muratlı’da, Tekirdağ Büyükşehir belediyesi tarafından, hem güldüren hem düşündüren bir tiyatro oyunu olan “SARDUNYA ÇİÇEKLERİ” sahnelendi.

Türk sineması ile Kurtlar Vadisi ve Kertenkele gibi birçok dizilerin vazgeçilmez başarılı oyuncusu ve tiyatro sanatçısı İzzet Çivril’in başarılı sahne performansının yanı sıra, Yasemin Tunca’nın adeta tek başına bir resital sergilediği Sinan Koşan, Deniz Önel, Burçak Kabadayı, Öz Demir gibi genç yeteneklerin başarılı konsantrasyonu, izleyicilerin hayranlıkla izlediği bir gösteri olurken,İzzet Çivril’in “Kurtlar vadisi” dizisinde KGT müdürü olan rol arkadaşı Sadık Kalender de oyuncuları yalnız bırakmadı. 

Sardunya çiçeklerinin yazarı ve sanat yönetmeni olma başarısını gösteren ve aynı zamanda bu oyunda rol alan Elçin Gürler’in daha genç yaşında gösterdiği başarı, gelecekte usta bir senarist ve yönetmen olacağının sinyallerini verdi. 

Orta halli bir aile… 
Öğretmen emeklisi bir baba.. 
Sınıf atlama gayesindeki genç bir eş… 
Hayallerin peşinde bir genç kız… 
Karanlık dünyanın pençesinde bir evlat….
Yeniden başlangıç yapmak isteyen bir abla…
Esrarengiz bir adam… 
 Ve… 
 Bir ailenin hayatının para uğruna nasıl değiştiğinin güzel bir örneğini veren tiyatro oyunu, program bitiminde ayakta alkışlandı. 

Tiyatro programı, seyirciyle sohbet ve fotoğraf çekimiyle sona erdi. “Sardunya Çiçekleri”, değer yargılarındaki yozlaşmanın eleştirisini yaparken gerçekçi karakterler ve dokular kullanmaktadır. Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan uyuşturucuya aile merceğinde bakılmaktadır. Oyun; başka hayaller uğruna çıkılan bir yolculuğun masum bir evde nelere sebep olacağını anlatmakta olup, herkese ibret olması için, her ilde her ilçede gösterilmesi gereken önemli bir yapıt olduğunu kanıtladı.
Kaynak : Murat Ürtekin