info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şoförler Büyükşehire Kızgın

Can Kaybı Olunca Katili Kim Olacak

Tekirdağ ve Muratlı’dan fabrika servisleri çeken araç şoförleri, yolcu taşıma kooperatifleri, firma araçları ve özel taşıt sahiplerinin büyükşehre Yukarısevindikli-Vakıflar yolu nedeniyle öfkesi dinmek bilmiyor.

Büyükşehir de 4-5 kilometrelik yolu yapmamaktaki ısrarında devam ediyor. Her gün en az 2 bin aracın geçtiği ve fabrika servisleri ile yolcu taşıma kooperatiflerinin ağırlıkta olduğu Yukarısevindikli-Vakıflar yolu bir türlü yapmadığı için Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanlığına kızgın olan şoförler; “bizim içimizde Ak Partili de CHP’Lİ de MHP’Lİ de var.”taşıdığımız yolcular da öyledir. Fakat hizmetin ve hizmet yapmama sorumsuzluğunun partisi olmaz. Bu yol yapım çalışmaları önceden İl Özel İdaresine bağlıydı ve dönemin il genel sekreteri ve özel idareden sorumlu Vali yardımcısı Mustafa Yel zamanında Aşağısevindikli-Yukarısevindikli yolu mükemmel oldu.

Büyükşehre geçince, bırakın kullanılan malzemenin kötü olmasını ve kalitesiz asfalt yapılmasını, kötü de olsa bu yolu yapmadılar. “YOL YAMALI BOHÇAYA DÖNDÜ” Büyükşehre bağlı yol ekipleri, gelip kamyondan inme zahmetinde bile bulunmadan, yollara kürekle asfalt atıp gidiyorlar. Bu mu insan hayatına verilen önem? Yamalı bohça gibi kürekle asfalt atıp, düzleme gereği bile duymadan öylece bırakıp gitmek hizmet mi? Bu yola yapılan uydurma yama ile iki, üç tane yol yapılırdı.

BU MU “SEVDANIZ ERGENE? Bir de afişler asıyorlar, “sevdamız Ergene” diye. Bu nasıl sevda? Siz daha 5-5 kilometre yolu yapamıyorsunuz, sevdadan bahsediyorsunuz. Aylarca Vakıflar’ın içinden geçen 2-3 kilometre yolu bitiremediniz. Biz de sizden bu yolu yapmanızı bekliyoruz. Bu yolda insanlar ölürse, katili kazayı yapanlar mı olacak?”dediler. Vatandaşlar, Saray’ın ardından bu yol yapılacakken, neden Çorlu’ya çalışmaların kaydırıldığını merak ediyor.

Kaynak : Murat Ürtekin