info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Profesyonel Kuaförler Derneği Başkanı Hakan Gelgeç Artık Esnafın Sesi Oluyor

Trakya profesyonel kuaförler derneği başkanı Hakan Gelgeç,bir ilke imza attı.Kuaförlüğünün yanı sıra,sosyal sorumluluk projeleri ve girişimcilik alanında yaptığı çalışmalarla ön plana çıkarken,şimdi de basın alanında esnafın sesi olacak.

Yıllardır esnafın sıkıntılarını bire bir gözlemleyen Başkan Gelgeç,bu kez bu sıkıntıları haber sayfalarına taşıyacak. Bu konuda düşüncelerini haber merkezimizle paylaşan başkan Hakan Gelgeç, "yıllardır esnafımız çeşitli sorunlarla mücadele ederken, muhatap bulamamaktan şikâyetçiydi.

Artık biz buna son vereceğiz. Murat Ürtekin ve daha birçok Tekirdağ'ın sorunlarına yön veren gazeteci arkadaşlarımızla istişare ederek, Tekirdağ için, Trakya için ne gerekiyorsa yaparken, birinci hedefimiz, esnafın sorunlarına çözüm getirmek olacak. Bundan sonra esnafımız yalnız değil. Her türlü açılışınızda, girişiminizde, sıkıntınızda basın hizmetimizle, "ESNAFIN SESİ" adlı gazetemizle tüm esnafların sözcüsü olacağız. Şu ana kadar 5 sayı çıkardık. Altıncı sayıyla yine esnafın sesi olmaya devam edeceğiz.

Ayrıca, şu anda Kuaför Akademimizde, kuaför saç ve güzellik konularında eğitim seminerleri gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de bir marka olmuş İstanbul kadın berberleri ve manikürcüler odasından eğitmen Canan Dalga'yı da en kısa zamanda Tekirdağlı kuaförlerle buluşturacağız. Kuaförler ve esnaf,"ESNAFIN SESİ" ile daha da güçlü olacaktır" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin