info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çoşkuyla Kutlandı

Tekirdağ Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Çocuk Şenliği tuğlalı Park ta gerçekleştirildi.

Tekirdağ Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Çocuk Şenliği tuğlalı Park ta gerçekleştirildi. Şenliğe çocuklar ve veliler büyük ilgi gösterdi.

Alanında şişme tak, şişme palyaço, eğlenceli zıpzıp, 5 adet animatör, yüz boyama, sosis balon, 1 aktivite yapan animatör, ilizyonist, Tahta bacak, pandomim gösterisi, jonklör, halka atma oyunu, nal atma oyunu, kavanozlara pinpon topu atma oyunu gibi birçok etkinliğin yapıldığı şenlikte çocuklar, 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını doyasısya eğlenerek kutladılar.

Etkinlikte konuşan tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, tüm çocukların bayramını kutlayarak, "Tekirdağ Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem veriyoruz. 23 Nisan da çocuklarımıza bir bayram daha yaşatabildiysek ne mutlu bize. Bu bayramı çocuklara armağan edenulu Önderimizi de bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.