info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

300 Liraya Bir Çocuğa Hayat Olacaksınız

Tekirdağ Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Bahar Ayşegül Gülcü, 300 Liraya Bir Çocuğa Hayat Olacaksınız dedi.

“9 BİN LİRAYA 30 ÇÖLYAK HASTASINI BAYRAMDA ERZAKLA SEVİNDİRİN”

Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam Derneği başkanı Bahar Ayşegül Gülcü, Tekirdağlı belediyelere, iş adamlarına, oda ve hayır dernekleri başkanlarına çağrıda bulundu. Birçok zengin kesimin bir akşam yemeği bedeli olan 9 bin lira ile 30 ÇÖLYAK HASTASI KİŞİYE İÇİNDE 60 PARÇA GIDA ÜRÜNÜ BULUNAN ERZAK PAKETİNİN TANESİ 300 LİRADAN ALINMASININ İMKANININ Tekirdağ’dan hayırseverlerce karşılanması için Tüm hayırseverlerden destek istedi.

BİR TÜR İNCE BAĞIRSAK KANSERİ OLAN “ÇÖLYAK” HASTALIĞINA yakalanan kişiler, proteinli gıdalar tüketemiyorlar. Sağlıklı bir vatandaşın 25 kuruşa aldığı çubuk krakerin dahi glutensiz olanına 5-6 lira para ödemek zorundalar. Bahar Ayşegül Gülcü, içinde 60 parça gıda olan erzak paketinin yaklaşık 800-1000 lira bedel tuttuğu ortamda,300 lira gibi uygun bir fiyata ihtiyaç sahibi ailelere sunma imkanını sağlayacak kişi ve kuruluşlara çağrıda bulunarak 30 kişiyi sevindirmek için destek istedi.

ÇOĞUNLUĞU ÇOCUK OLAN 30 ÇÖLYAK HASTASINI BAYRAMDA MUTLU EDİN Başkan Bahar Ayşegül Gülcü; “TRAKYA’DA BAŞTA ÇOCUKLAR OLMAK ÜZERE ÇÖLYAK HASTALARI HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYORLAR. El verip umut olmanız için yardım bekliyorlar.

Ramazan fitresi, bağış ve zekatlarınızla, Mayıs ayı Çölyak hastaları haftasında, Çölyak hastalığı olan çocuklara el vermek, vererek, veren el olup, bir verdiğinizde yediveren gül misali kazancınızın bereketinin artmasını isterseniz, yardım ve destek için Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam derneği başkanı olarak bana ulaşmanız yeterlidir.

0542 302 77 25 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Trakya Çölyak ve Sağlıklı Yaşam derneği adına saygılarımı sunuyor, desteklerinizi bekliyoruz.

UNUTMAYIN 300 LİRAYA BİR ÇOCUĞA HAYAT OLACAKSINIZ” Dedi.

AÇIKLAMA; Erzak paketi yerine bağış yapmak isteyenler, olursa, “Dernek Hs Bağış” diye belirtip, adını ve T.C. numarasını belirtip bankaya bağış olarak yatırabilirler.

Kaynak : Murat Ürtekin