info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

360 Derece Görüntü Alımı Teknolojisi Projesinin Tanıtımı Yapıldı

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri kent rehberinin daha sağlıklı oluşturması ile ilgili 360 Derece Görüntü Alımı Teknolojisi Projesi ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri kent rehberinin oluşturulması açısından önemli bir proje olan 360 Derece Görüntü Alımı Teknolojisi Projesini hayata geçirdi. Süleymanpaşa tarihi ek hizmet binası bahçesinde tanıtım gerçekleştirilen proje Süleymanpaşa Belediyesi hizmet ağı içerisinde olan 73 mahalleyi gezecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ‘’ Bu aracın üzerinde görmüş olduğunuz alet, bütün Süleymanpaşa’nın köyleri dahil sokaklarını dolaşacak. 360 derece fotoğraflayacak onu bir hafıza ile aktaracak. Bir diğer taraftan da 20 kişilik bir ekip hane bazında belirlemelerde bulunacak. Bu iki bilgi bir araya getirilecek, yılbaşı itibarı ile Süleymanpaşa’nın bütün sistemi verili bir biçimde bilgisayara yüklenmiş olacak.’’ dedi.
 
‘’ VERİLER BİR ARAYA GELİNCE GELİR KAÇAĞI ÖNLENMİŞ OLACAK ‘’
 
360 Derece Görüntü Alımı Teknolojisi Projesi hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ‘’ 1 Ekim tarihine kadar her hangi bir iş yeri mühürlemiyoruz. 1 Ekim tarihine kadar belediye zabıtalarımız bir iş yerinin nasıl ruhsat alabileceğine dair esnafa broşür dağıtacaklar. Çünkü burada ciddi anlamda bir ruhsat sorunu var. Ya ruhsatlı yerleri iptal edip ‘’ Burası Ruhsatsız Bir Şehirdir ‘’ demek durumundayız veya diğerlerini ruhsatlandırmak durumundayız. 1 Ekim itibarı ile artık burada ruhsatsız bir iş yeri varsa seçim kaygısı da olmadan bunun gereği yerine getirilecek. Hepsi bir araya geldiğinde, iş yerlerinin ruhsatlanması, 360 derece fotoğrafların tamamlanması, bunun üzerine de 20 kişilik sokak ekibinin çalışmalarını tamamlaması. Bu verilerin bir araya gelmesi ile birlikte önemli ölçüde gelir kaçağı Süleymanpaşa Belediyesinde azalmış olacak’’ diye konuştu.
 
Süleymanpaşa Belediyesi tarihi binasında gerçekleştirilen 360 Derece Görüntü Alımı Teknolojisi Projesinin bilgilendirme toplantısı gündeme dair soruların cevaplanması ile son buldu.