info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Açık Hava Sineması Mahalleleri Geziyor

1990’lı yıllara kadar toplumun en önemli eğlence aracı olan açık hava sineması Süleymanpaşa Belediyesi’yle Süleymanpaşalı vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor.

Toplumu kaynaştırmak ve nostalji yaşatmak için Süleymanpaşa Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi adı altında Süleymanpaşalı vatandaşlara ücretsiz olarak film gösterimi başlattı.  İlk olarak Mutlukent Sahil Çay Bahçesi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan onaylı filmlerin gösterime sunulmasıyla başlayan açık hava sineması, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karacakılavuz, Yukarı Kılıçlı, Banarlı, Ormanlı, Otmanlı, Gazioğlu, Yağcı, Osmanlı Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşların istekleri üzerine film gösterimi yapıldı. 
 
Süleymanpaşa ilçesine bağlı mahallelerde film gösterimine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, “Süleymanpaşa Belediyemizin yapmış olduğu etkinlik çok güzel. Şu an burada film gösterimi olmasaydı erkekler kahvehanede, kadınlar evlerinde olacaktı. Bu tarz etkinliklerle insanların bir araya gelmesi çok güzel. Bu nedenlerden dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.