info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti, Cüneyt Yüksel İle Ankara`ya Çıkarma Yaptı

Ak Parti Tekirdağ il Başkanı Cüneyt Yüksel 21 Mayıs 2017 de yapılan 3.Olağanüstü Büyük Kongrenin ardından Ankara`da kalarak temaslarını sürdürdü.

İl Siyasi Hukuki işler Başkanı Mestan Özcan, il Yönetim Kurulu üyesi Adnan Sungur, Namık Kemal Üniversitesi Başhekimi Erdoğan Gültekin'inde bulunduğu temaslarda il Başkanı Cüneyt Yüksel Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Sn.Hasan Aydınlık'ı ziyaret etti. Yapılan ziyaret çerçevesinde Namık Kemal Üniversite'si Hastanesi Onkoloji Hastalarının ilaçların temini noktasında daha hızlı ulaşım sağlaması adına Namık Kemal üniversite Hastanesi ile Kamu Hastaneleri Birliği arasında protokol yapılması noktasında anlaşma sağlandı.

Aynı zamanda Saray Devlet Hastanemizin D sınıfından C sınıfına yükseltilmesi ve Malkara Devlet Hastanemize Kadın Doğum doktoru getirilmesi talebeleri sağlık bakanlığına iletildi. Ziyaretler kapsamında İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İl Başkan Yardımcımız Sn.Mestan Özcan, NKÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdoğan Gültekin ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütkeni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Namık Kemal Üniversite Hastanesi'ne Tomoterapi Merkezi açılması konusunda izin talebimizi dile getirildi.

Gerekli çalışmalar başlatıldı. Trakyada ilk defa kanser hastalarımızda uygulanacak Üst Düzey Işın Tedavisi ile ilk adımı atmış olacağız. İl başkanı Cüneyt Yüksel'in üzerinde yoğunlaştığı bu konular sayesinde Tekirdağ bir sağlık merkezi olma noktasında adım adım ilerliyor. İl Başkanı Cüneyt Yüksel Ankara temaslarında Hayrabolu ilçe Başkanı Ethem Çetin, Teşkilat Başkanı E.Türkay Güven, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Bülent Can ve il yöneticileri ile birlikte Tarım Reformu Genel Müdürü A.Burak Keser'i de makamında ziyaret etti.

Tarım Bakanlığı'na yapılan ziyaretlerde Tarım Bakan Müsteşarı Nusret Yazıcı'yıda ziyaret ettiler. Çiftçilerimizden gelen taleplerin bakanlık personeline iletildiği görüşmelerin sonuçları en kısa sürede meyvelerini vermeye başlayacak. A Takımı'na Seçilen Milletvekili Mustafa Yel'e hayırlı olsun ziyareti.... 21 Mayıs 2017 tarih'inde Ankara'da gerçekleşen 3.Olağanüstü kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Karar yürütme Kurulu listesinde Yeralan Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Metin AKGÜN, İl Başkan Yardımcısı Mestan ÖZCAN, İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan SUNGUR, Hayrabolu İlçe Başkanı Ethem ÇETİN ve Hayrabolu İlçe Başkan Yardımcısı Egemen Türkay GÜVEN Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'e görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi olarak seçildiler. Mustafa YEL Sosyal Medya Hesabından yaptığı açıklamada: “Gerçekleştirdiğimiz AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongre'de Partimizin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliği'ne bir kez daha seçildim. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım'a teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Allah mahcup etmesin İnşallah." İfadelerine yer verdi.

Kaynak : Murat Ürtekin