info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel`den Bayramda İddialı Mesaj

Bayramdan Sonra Sahalarda Boy Göstereceğiz

Ak parti Tekirdağ il başkanlığı, parti binasında bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programına, Ak Parti İstanbul milletvekili ve meclis Anayasa komisyonu başkanı Mustafa Şentop, Ak Parti milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, il yönetimi, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Tekirdağ il başkanı Cüneyt Yüksel,“Bugün Ak Partinin ne kadar büyük ve sıcak bir aile olduğunu bir kez daha gösterdiniz. Bundan sonra yoğun bir maratona başlıyoruz. Bayramdan sonra bütün teşkilatlarımızla sahalarda boy göstereceğimizi, “Durmak Yok Yola Devam” sözünün hakkını vereceğimizi burada bir kez daha göstermiş oldunuz.

Güzel bir çalışma temposuna bismillah diyoruz, hayırlara vesile olsun.” Dedi. Kadın kolları başkanı Nesibe Ünal, “buradaki birlik ve beraberlik tüm ülkede, tüm vatanımızda böyle olur. İnşallah biz de ilerideki günlerde başkanımızla beraber, Tekirdağ’a yakışan, Ak Partiye yakışan, Vatanımıza, milletimize yakışan hizmetler için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” Dedi.

Gençlik kolları başkanı Cem Karaca, “bugün il başkanımızın dediği gibi, “ya bismillah” diyerek, Tekirdağ siyaseti için, yerel ve genel seçimler için çalışmaya başlıyoruz. Tekirdağ’ı Ak Parti ile Ak Partiye yakışır biçimde yönetmeye yola çıkıyoruz. Seçimlerde de bunu göstereceğiz” Dedi. Milletvekili Metin Akgün, “bugün burasını görünce, yarın seçim varmış gibi görüyor, değerlendiriyorum. Bu Ak Parti değerini azaltmadan daha yukarı götürecek olan siz değerli kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum.15 Temmuzda yaşananlardan sonra, bugün Türkiye’de fevkalade bir şeylerin olduğunu görüyorsunuz.” Dedi. Milletvekili Mustafa Yel, “ 15 Temmuzdan sonra Türkiye’de her şey değişti.

Bu bayramın anlamı da daha farklılaştı. Bütün bayramlarımız anlamlı ama bugün burada Ak Parti çatısı altında milletçe bayramlaşabiliyorsak,15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Bu sorumluluk duygusu içerisinde bundan sonra hayatımızı yönlendirmemiz gerekmektedir. Bundan sonra tüm hareketlerimizi buna göre ayarlamamız gerekiyor ve 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere, PKK, PYD VE DAŞE’E karşı mücadele veren tüm şehit ve gazilerimizin huzurunda saygı ile eğiliyorum. Ak Parti ailesi, Türkiye’nin en büyük ailesidir.

Bu aile nicel olarak değil, ruhuyla da kavrayıcı ve kapsayıcılığıyla da Türk milletine önder olacak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001’de açmış olduğu yoldan hızlı bir şekilde ilerleyerek hedeflere doğru koşmaktadır. İstanbul milletvekili ve meclis Anayasa komisyonu başkanı Tekirdağlı Mustafa Şentop, Ülkemiz, ekonomik, siyasal ve coğrafya anlamında güçleniyor. Bizimle birlikte tüm İslam coğrafyası güçleniyor. Bugün büyümeden kaynaklanan sıkıntılarla mücadele ediyoruz. Türkiye’de 15 Temmuz’da yaşananlar bir milattır. Ben bunu darbe değil terör örgütü olarak kabul ediyorum. Bu sorunları da milletimizle birlikte aşacağız.”Dedi. Bayramlaşma toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin