info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Süleymanpaşa 1. Olağan Kongresi Yapıldı

Ak Parti Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde bu gün İsmet İnönü kapalı Spor Salonunda yapılan ve 242 delegenin katıldığı 1. olağan genel kurulda tek aday olan Cüneyt Yüksel ve listesi kazandı.

Yapılan konrede Cüney Yüksel 242 oyun 4 iptal geçerli olan 238 oy dan 235 oy alarak yeni dönemde ilçe başkanlığına geldi.
 
Bu gün yapılan genel kurula Ak Parti Genel başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Tekirdağ Milletvekilleri  T. Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, koordinat Milletvekili Ülker Can, İl başkanı Ahmet Akçay, 23. dönem Mv. Ahmet Kambur, Nacip Taylan da katıldılar.
 
Kongre gündem gereği saygı duruşu ve istiklal marşı sonrası divan’a teklif edilen Ali Rıza Eti, Nesibe Ünal, Harun Demir, Hikmet Mutlu ve İsmail Varlık kongre delegeleri oylarıyla seçildiler.
 
Genel kurulda düne kadar 2.bir aday oalrak adı geçen Ak parti belediye meclisi üyesi Sebahattin Tiryakioğlu’nun aday olması beklenirken bir gün öncesi yapılan görüşmelerde adaylıktan çekildiği açıklandı.
 
Kongrede Faaliyet raporunu başkan yardımcısı Sibel Demir, Mali Raporu Yön. Kur. Mali işler başkan yardımcısı Murat Kalkan okudular.
Selamlama konuşmasını ilçe başkanı Cüneyt Yüksel yaptı daha sonra Mv. Özlem Yemişçi, T. Ziyaeddin Akblut, gen.başk. yard. Ekrem Erdem, 2015 yılında yapıalcak olan seçimlerin ürkiye için nekadar önemli olduğunu vurguladılar. daha sonra yapılan oylama ile Mali rapor ve faaliyet raporları oylanarak kabul edildi.İlçe başkanlığı tarafından hazırlanan plaketler Mv. Özlem Yemişçi tarafından verildi.
 
Kumbağ belediye başkanı Hüseyin Uzunlar, Banarlı bel. Başk. Selami Altınay, Ak parti kurucu ilçe başkanı Sadi Şen daha sonraki dönemlerde ilçe başkanlılkları yapan Ziya Meral, Salih Kayın, Cavit Yazıcı, Emrah Tunca ve Barbaros Arif Özcan’a hizmetlerinden dolayı plaketler verildi.
 
Genel Kurula;
Tekirdağ Tic. San. Od. Başk. Cengiz Günay, Es. San. Od. Bir.Başk. Sami Kayın, Ak parti il başkan vekili Eyüp Kanar,İl kasdın kolları başkanı Çiğdem koncagül ve yönetim kurulu üyeleri, süleymanpaşa ilçe kadın kolları üyeleri ve gençlik kolları üyeleri, Başkan Nakliyat Galip Öge, Malkara belediyesi eski başkanı Salih Keskin, Yenice belediye başkanı Kemal Aybi, Büyükşehir belediye meclisi üyesi Ersin Çolpan,il kadın kolları başkanı Çiğdem Koncagül, Kadir ÇEbi, Engin Çebi, Tic. San. Od. Yön. Kur. üyesi Taner Karaoğlu, Başkan V. Mestan Özcan, İl eski başkanı Mehmet Şık, Soner Çizen, Ziya Meral, İlçe eski başkanları Emrah Tunca, Karadenizliler dernek başkanı Muharrem Akyüz,Al,i Gümüş, İlyas Küp,Zeynel Şen, Sebahattin Tiryakioğlu, Salih Tekin, Nurettin Değirmenci, Zeynel Şen, Zeki Özver, Nevzat Bahar, Hatip Şirazi Batı, Efrahim Balım, Hayrabolu eski belediye başkanı Şener Çelikayar, Tufan Yıldırım, Mustafa Aydoğdu, Dede yumurta Adnan Arsu, İbrahim Üzmezoğlu, Lütfü ÇEbi, Ali Gümüş, Sadık Baş, İmdat Saygı, Şerif Baykut,Ferhat Varlık, TETAŞ ön. Kur. Başk. İlyas Küçükmidil, Recep Nişancı, Hayrabolu ilçe başkanı Ethem Çetin, Çorlu İsmet Albayrak, Altınova Hüseyin Ülker, 100. yıl Ali Rıza Açıkgöz, Karadeniz mahallesi Hasan İncehasan muhtarları, ile çok sayıda partili katıldılar.