info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Alkollü Sürücü 1 Kişinin Ölümüne Neden Oldu

TEKİRDAĞ ın Çorlu İlçesi nde alkollü direksiyon başına geçen 45 yaşındaki Tuncay Kuyucuklu, cadde kenarında yürüyen 4 çocuk babası emekli 57 yaşındaki Hüseyin Çakır ve arkadaşı 45 yaşındaki Mustafa Aksoy a çarptı.

TEKİRDAĞ ın Çorlu İlçesi nde alkollü direksiyon başına geçen 45 yaşındaki Tuncay Kuyucuklu, cadde kenarında yürüyen 4 çocuk babası emekli 57 yaşındaki Hüseyin Çakır ve arkadaşı 45 yaşındaki Mustafa Aksoy a çarptı. Çakır hayatını kaybederken, ağır yaralanan Aksoy hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün akşam saat 21.30 sıralarında Havuzlar Mahallesi Karakaş Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam arkadaşları ile birlikte alkol alan Tuncay Kuyucuklu, daha sonra evine gitmek için 59 PU 012 plakalı otomobiline bindi. Alkollü direksiyon başına geçen ve aşırı hız yaptığı iddia edilen Kuyucuklu, direksiyon hakimiyetini yitirince cadde kenarında birlikte yürüyen Hüseyin Çakır ve Mustafa Aksoy a çarptı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan 2 kişiyi hemen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırdı. Ancak burada yapılan tüm müdehalelere rağmen Çakır hayatını kaybetti. Mustafa Aksoy un ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

208 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kaza sonrası polis tarafından gözaltına alınan sürücü Tuncay Kuyucuklu nun hastanede yapılan alkol testinde 208 promil alkollü olduğu tespit edildi. Otomobilin içinde ise çok sayıda boş bira şişesi çıktı. Soruşturma sürüyor.