info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Altınova Şehit Turgut Kurtçu Okul Aile Birliği, Kadınlar Günü Dayanışma Kahvaltısı Düzenledi

Altınova Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu okul aile birliği başkanı Aysun Kılıç Sarova`nın öncülüğünü yaptığı bir kadınlar günü kahvaltısı düzenlendi.

Altınova sahil çay bahçesinde düzenlenen kahvaltı programına,birçok davetli katıldı. Güzel bir bahar havasında gerçekleştirilen kahvaltıda, duygu ve hüzün bir arada yaşandı. Açılış konuşmasını yapan Şehit Turgut Kurtçu okul aile birliği başkanı Aysun Kılıç Sarova, " Çocuklarımız,geleceğimizin fidanlarıdır. Bu fidanları da özenle bakıp büyüten de annelerdir. Bu önemli görevi gerçekleştiren annelerimizi de yine önemli bir gün olan dünya emekçi kadınlar gününde bir araya getirerek sevgi ve dostluk bağlarını güçlendirmek için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bizleri kırmayıp gelen, hanımlara,desteklerini esirgemeyen esnaflarımıza teşekkür ederim " Dedi.

Ardından söz alan Altınova Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu müdürü Hasan Tolga Aydos, "böyle bir organizasyonu gerçekleştiren ve destek olan Başta okul aile birliği başkanımız Aysun Hanım ve esnafımız Veli Yamak'a teşekkür ediyorum" Dedi.

Altınova börekçisi Veli Yamak ve Çay bahçesi sahibi Orhan Çebi'ye,destekleri nedeniyle okul müdürü Hasan Tolga Aydos tarafından plaket takdim edilirken,okula adı verilen Şehit TurgutKurtçu'nun eşi ve kızının da yer aldığı fotoğraf çekiminde duygu dolu anlar yaşandı. Program, "kadınlar hayatımızın hercai çiçekleridir" diyerek,muhtar adayı Veli Yamak'ın kadınlara hercai menekşe hediyesiyle son buldu.

Kaynak : Murat Ürtekin