info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ankaradaki Ekonomi Dehası; Tekirdağda Chp Kazandı, Siz Kaybettiniz

Özel Haber

Defalarca köşemde dile getirdim,uyardım, “Sayın vekilim, zan altındasınız, gelin röportaj yapalım, halk neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrensin” dedim.Ya kaale almadınız, ya da atasözünde dediği gibi, “suskunluk kabulleniştir” diyerek konuşmaktan çekindiniz. Oysa siz ekonomi konusunda uzman biri olarak bu konuda ülkemize hizmet için çalışmanın yanında,Tekirdağ ve ilçelerinde dengelerle oynamaya kalktınız. Bunu da zamanında bakanlığı döneminde danışmanlığını yaptığınızı söyleyen DSP genel başkanı Sayın Masum Türker açıkça ifade etti. Sonuçta daha önce de köşemde belirttiğim gibi, mecliste Öztrak dönemi bitiyor.(Tabi geçen dönemdeki gibi aday olamayacağınızdan çekinip  kontenjan adayı olmazsanız) Neden böyle yazdığımı sorgulayacak olursak; BU OLAY CHP İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİNE KADAR DAYANIYOR.O ZAMAN DA ŞU ANDA TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLAN KADİR ALBAYRAK SİZE, “ SAYIN FAİK ÖZTRAK, ÖRGÜTLERİN ÜZERİNDEN ELİNİZİ ÇEKİN ” demişti. Ondan sonra Sayın Kadir Albayrak’la röportajımda da bu konuyu gündeme getirdim ama demek ki yeterli olmamış.Sayın Masum Türker’in dediği gibi,Tekirdağ’ı yerel basından iyi takip edememiş veya önemsememişsiniz.
 
Gelelim Tekirdağ’da neden Öztrak dönemi bittiğine; Ünal Baysan’ı dışladığınızı, bu kanıya da Sayın Kılıçdaroğlu’nun Çorlu’da Silverside otelde iş adamlarına verdiği yemekte,Sayın Baysan’ın Kılıçdaroğlu’nun ev sahibi olarak masada oturtulmadığı gün söylemiştim.(Ama helal olsun, Emre Köprülü Ünal abisini yalnız bırakmamıştı.) Ünal Baysan kazandı, 1-0
 
Yine il başkanlığı seçimi esnasında eski il başkanı ve şimdi büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın konuşmasına net bir cevap vermediniz ama seçimlerde değerli ağabeyim Haluk Öztrak’ı rakip çıkardınız. Aday açıklanmasına çok az bir süre kala, Haluk ağabey adaylıktan çekildi.(birileri adayın belli olduğunu söylemiş demek ki) ve Kadir ağabey seçildi 2-0
 
Ayrıca bir çok yere gitmeyen, sadece seçme yerlere giden sizin,son gün demokrasi yürüyüşüne katılmanız beni oldukça şaşırttı.
 
Muratlı’da Nebi Tepe seçilsin diye asıl adayı kurban ettiğinizi (halkın istediği Taner İmamoğlu) bizzat Masum Türker söyledi. Muratlı’yı belki CHP ve aile dostunuz kazanmış olabilir ama, şimdi Muratlı’da CHP delegelerinden bile pişmanlık ve size karşı tepki oluştu.  3-....
 
Sayenizde;Varlık içinde
                Birlik içinde
                Özgür biçimde(maalesef değil)
                Muratlı beş yıl daha geri kalmışlık,hizmetsizlik ve pislik içinde(bu konuda bol bol fotoğraf var.)
 
Ben Sayın Nebi Tepe’ye kızmıyorum, Muratlı’nın kaderini belirleyen 225 CHP’li delegeye ve takım tutar gibi parti tutan Muratlı halkına kızıyorum.
 
Ben Muratlı’da yaşayan biri olarak, yaşadığım yerin köy gibi kalmasını kabullenemiyorum. Ben dört dönemdir Sayın Nebi Tepe’ye oy vermediğim için başımı yastığa koyduğumda huzurla uyuyorum.Oy verip beş yıl daha vicdan azabıyla uyuyamayanlar düşünsün.
 
HALA SÖYLÜYORUM;SAYIN VEKİLİM, BUYRUN GELİN RÖPORTAJ YAPALIM VE BENİ YALANLAYIN. MASUM TÜRKER’E DE TELEFONLA BAĞLANIRIZ.BEKLİYORUM.
                                                                                  
Kaynak : Murat Ürtekin