info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bahçeli’den Tekirdağ’da Önemli Açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Tekirdağ’da konuştu. İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

PKK 2014’Ü ÖZERKLİK YILI İLAN ETTİ 
 
Oslo’dan başlayan, İmralı canisinde odaklanan, Kandil’de netleştirilen müzakere zinciri, HSYK’nın yeni yapısı, adaletin elinin kolunun bağlanması PKK’yı cesaretlendirmiştir. 4 gün önce Demokratikleşme paketiyle son aşamaya geldi. Son aşama PKK tarafından dillendiriliyor. Suriye’de PKK’nın uzantısı PYD Batı Kürdistan Özerk yönetimini 3 kanton halinde kuruyorlar. Sayın Başbakan’ın en son Diyarbakır’da Barzani denen peşmerge Barzani lideriyle bir araya gelerek, şarkıcı olup olmadığı belli olmayan bir zavallıyla Türkiye’de Kuzey Kürdistan ifadesi ilk kez kullanılmıştır.PKK 2014 yılını özerklik yılı olarak ilan ediyoruz diyerek Kuzey Kürdistan özerk yönetiminin 30 Mart’tan sonra hayata geçeceğini söyleyip bir de utanmadan tehdit ediyor.Türkiye bugün bölünmenin eşiğine geldi. Bunu kabul etmeyenler olabilir. 
Beşir Atalay’a sorun bakalım Türkiye’yi nereye götürüyorsunuz diye?
 
TC KALKINCA ZİRAAT’İN MEVDUATI MI ARTTI
 
İlkokuldan andımızı kaçırmanın gerekçesi ne olabilir? Türküm doğruyum çalışkanım sözünden niye rahatsız oluyorsunuz
Ziraat Bankası’nın başındaki TC neden kaldırılır? Bunun kaldırılmasıyla Ziraat’in mevduatında artış mı oldu?Türkiye’nin her tarafında parklarda, dağında, ovasında bazı kurumların önlerinde ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ sözünü kazımanın kime ne faydası var.Demek ki demokratik açılımın kaldırım taşlarını döşemek için sinsi faaliyetlerle bu ülke karşı karşıya kaldı.
 
ERDOĞAN EVİNİN KARŞISINA ‘NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE’ YAZDIRMAZSAM NAMERDİM
 
Erdoğan kulağın çınlasın. MHP diyor ki Allah nasip eder iktidar olduğumuzda iktidar olduğumuzda evinin karşısına ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ yazdırmazsam namerdim.
 
ZİRAAT’TE KİM KALDIRDIYSA ONA TC’Yİ TEKRAR YAZDIRMAZSAM NAMERDİM
 
Ziraat Bankası’nda TC’yi kaldıran genel müdür oraya tekrar kendi elinizle TC yazdırmazsam namerdim
 
O ÇOCUKLAR ŞİMDİ ‘HIRSIZIM’ MI DESİN  
 
Andımızı kaldırdın da o çocuklar şimdi Hırsızım mı desin.
 
O çocuklar evinin önüne gelecek Andımızı okuyacak. Duy Recep Tayyip Erdoğan Türküm doğruyum çalışkanım diyecek
 
17 ARALIK TÜRK SİYASİ TARİHİNDE KARA BİR GÜN
 
Allah’ın büyük lütfu 17 Aralık’ta bir olay oldu. 17 Aralık 2013 Türk siyasi hayatında bir kara gündür.
 
MONTAJ DİYOR AMA YOLSUZLUKLA MÜCADELEYİ BAŞLATMIYOR
 
Başbakan’da bir panik olmuş. Rüşvet ve yolsuzlukla ilgili operasyon 6.30 – 7.30 arasında yapılırken saat 08.30’da Başbakan oğlunu arıyor ve konuşuyor. Bu da basına yayıldı.Bu değerli, bu sayın, bu AKP’lilerin gözbebeği, ileride cumhurbaşkanı olacak Başbakan ‘Bu bana komplodur, darbedir’ diyor. Bu devam ederken o belli bir süre sonra ‘Bu bize montajdır’ diyor, inkara devam ediyor. Ama yolsuzlukla mücadeleyi başlatmıyor.Tezkereler Meclis’te bekletilip sonra AKP tarafından iade ettiriliyor.
 
ZEKA FIŞKIRAN EVLATLARIMIZ
 
Öyle bir gençliğe sahibiz ki zekasıyla hepimizden önce bir olayı görüyor ve izah ediyor.AKP’nin vaat ettiklerinin yerine gelmediğini fark edince bu Adalet ve Kalkınma Partisi değil bu Aldanma ve Kandırma Partisidir diyor.4,5 milyon dolar çıkınca zeka fışkıran evlatlarımız bunlar Ayakkabı Kutusu Partisi diyor.Zeka fışkıran evlatlarımız baba ile oğulun telefon konuşması çıkınca bunlar Aileyi Kalkındırma Partisi diyor.