info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bahçeliye Tekirdağda Gözdağı, Demir Leydi Sahalara İndi

Demir Leydi Sahalara İndi

MHP merkezinde Devlet Bahçeli’nin liderliği tartışılırken, karşısına birden fazla rakip çıkması, Çiller döneminin içişleri bakanı Meral Akşener’in MHP TABANINDA BÜYÜK DESTEK BULMASI, LİDERİN DEĞİŞMESİ YÖNÜNDE YOĞUN BASKI OLUŞMASINA NEDEN OLMUŞTU. 

Devlet Bahçeli’nin kongre yollarını tıkama çabalarına tepki gösteren adaylar, sahalara indi. 21 il ve birçok ilçenin desteğini alan Meral Akşener’e destek verenleri görevden alma yoluna giden Bahçeli’ye, tabandan da tepkiler artmaya başladı. Devlet Bahçeli’ye en büyük muhalefet, Tekirdağ’da göze çarptı. Tekirdağ’da yüzlerce araçlık konvoyla, binlerce MHP’Lİ tarafından karşılanan “Demir Leydi” Meral Akşener’e sevgi seli, Bahçeli’ye adeta gözdağı niteliğindeydi. 

Devlet Bahçeli’nin, DSP-MHP-ANAP koalisyonu döneminde idam oylamasında yanlış davranarak tabandan kopmalara ve Ak Parti’nin doğmasına neden olduğu için tepki gösterilmesi, Bahçeli’nin Koray Aydın’la seçim yarışındaki tabanın mesajına duyarsız kalması, ARTIK GENEL BAŞKANLIĞININ TARTIŞILDIĞINI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ. 

Meral Akşener’in Tekirdağ ziyaretinde binlerce kişi tarafından bir araya geldiği ortamda, değişim mesajları verilmesi, Bahçeli’ye, “artık bırak, görevi devret” mesajı verdi. Meral Akşener karşınında kongre yapmaktan kaçınan ve ilk günden beri kendisine muhalefet yapanları görevden alarak küstüren Bahçeli’nin bu güç gösterisi karşısında ne yapacağı merak ediliyor. 

TEKİRDAĞ BAHÇELİ DEĞİL,”DEMİR LEYDİ” MERAL AKŞENER DEDİ.
Kaynak : Murat Ürtekin