info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Balıkçılar Fiyatlar Sezonun En Yüksek Değerine Ulaşacak

Tekirdağ’daki balıkçılar, kötü hava şartları nedeniyle balık fiyatlarının, sezonun en yüksek değerine ulaşacağını söyledi. Son bir haftadır tezgahlarda balık çeşitliliğinin hem azaldığını hem de fiyatların süratle yukarıya tırmandığını belirten balıkçı Veysel Yazır, "Hava muhalefetleri nedeniyle balık tutmamız güçleşiyor. Bu nedenle balık fiyatları artacak ve çeşit azalacak" dedi.

Tekirdağ'daki balıkçılar, kötü hava şartları nedeniyle balık fiyatlarının, sezonun en yüksek değerine ulaşacağını söyledi. Son bir haftadır tezgahlarda balık çeşitliliğinin hem azaldığını hem de fiyatların süratle yukarıya tırmandığını belirten balıkçı Veysel Yazır, "Hava muhalefetleri nedeniyle balık tutmamız güçleşiyor. Bu nedenle balık fiyatları artacak ve çeşit azalacak" dedi.
 
Tekirdağ'da geçtiğimiz günlerde fiyatı 5 liraya kadar düşen hamsinin kilo fiyatı ise 10 lirayı buldu. Tezgahlarda balık fiyatları tavan yaparken, sarı kanatın kilosu 25 TL, mezgitin kilosu 15 TL, levreğin kilosu 20 TL, çipura 20 TL, istavrit 10 TL olarak satıldı. Vatandaşlar ise fiyatların yüksek olması nedeniyle balık yiyememekten şikayetçi olduklarını söyledi.