info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç tekerlekli sandalye ile basketbol oynadı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Ziçev Özel Oyunlarında tekerlekli sandalye ile basketbol oynadı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Ziçev Özel Oyunlarında tekerlekli sandalye ile basketbol oynadı. Empati yaparak kendilerini engelli vatandaşların yerine koyduklarını söyleyen Başkan Dalgıç, herkesin birer engelli adayı olduğunu söyledi.

Tekirdağ Belediyesi ile Ziçev ortaklığında bu yıl 6.’sı özel oyunlarda Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tekerlekli sandalye ile basketbol oynadı. Tekerlekli sandalye ile basketbol oynamanın çok zor bir olay olduğunu belirten Başkan Dalgıç, “Empati yaparak kendimizi engelli vatandaşlarımızın yerine koyduk ve tekerlekli sandalye ile basketbol oynamaya çalıştık. Ancak bunun gerçekten de çok zor bir olay olduğunu gördük. Ben bu anlamda engelli sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Çok zor ama çok önemli bir çalışmaya imza atıyorlar.

Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmamız gerekiyor. Onların topluma adaptasyonunun sağlanmasında, günlük hayatta yaşadıkları zorlukların ortadan kaldırılması ve ulaşılabilirliğin sağlanması anlamında biz Tekirdağ Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirme gayreti içerisindeyiz.

Bu yıl 6.’sını düzenlediğimiz özel oyunlara katılan tüm özel çocuklarımızı gönülden tebrik ediyorum ve Tekirdağ Belediyesi olarak Tekirdağ’da engelleri kaldırmaya devam edeceğimizi özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

Başkan Dalgıç’a tekerlekli sandalye basketbolunda Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey de eşlik etti.