info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç’a Bir Ödül Daha

Tekirdağ Belediyesi, Özel Kalem Dergisi’nin düzenlediği 6. Yerel Yönetim Ödülleri Yarışmasında ‘Kent Planlama ve Kentsel Tasarım’ kategorisinde ödüle layık görülürken Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç yılın İl Belediye Başkanı Ödülünü aldı.

İstanbul Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Ödül Töreni’nde Tekirdağ Belediyesi’nin ödülünü alan Plan ve Proje Müdürü Mukadder Çetiz ödülü Başkan Dalgıç’a teslim etti.
 
Tekirdağ Belediyesi’nin planlayan, üreten, geliştiren ve yenileyen bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Dalgıç, “Göreve geldikten sonra kurduğumuz Plan ve Proje Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu kentsel tasarım projeleri ile bir kez Tekirdağ Belediyesi olarak ödüle layık görüldük. Tekirdağ Belediyesi proje üreten ve ürettiği projeler ülke çapında takdir gören ve ödüllendirilen konuma gelmiştir. Bu ödülde emeği geçen Plan ve Proje Müdürlüğümüzün müdürü ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Tekirdağ Belediyesi yarışmaya, 2010 yılında Koruma Amaçlı İmar Planının yapılması ve onaylanması ile başlayan kent tarihini koruma ve yaşatma çalışmaları arasında bulunan ve Koruma Amaçlı İmar Planında sınırları belirlenen 3 özel proje alanında gerçekleştirilen kentsel tasarım projeleri ile katılmıştı.