info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Baysan dan Kimsesiz Çocuklara Yılbaşı Sürprizi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yeni yıl öncesinde Tekirdağ Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde faaliyet gösterensevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklar ile bir araya geldi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yeni yıl öncesindeTekirdağ Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde faaliyet gösterensevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklar ile bir araya geldi.

Bir fastfood restoranında düzenlenen programda BaşkanBaysan, 7-11 yaşları arasındaki 18 kimsesiz çocuk ve onların öğretmenlerineyemek verdi. Yemekten sonra gecenin sürprizi olarak Noel Babanın gelişiyleçocuklar büyük sevinç ve mutluluk yaşadılar. Minik öğrencilere çeşitlihediyeler verildi. Belediye yönetimiyle birlikte erken bir yılbaşı kutlamasıyapan minik öğrenciler, fastfood restoranında bulunan oyun alanında da bir süreeğlendi.

Başkan Baysan yaptığı açıklamada, "Bugün burada çocuklarımızile bir arada bulmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Onları bir nebze de olsamutlu edebilmeyi ve anılarında güzel bir yer tutacak bir gece yaşatmayıistedik. İleride eğitimlerini tamamlayıp ülkemiz adına faydalı bireylerolmalarını diliyorum," dedi.

Kimsesiz çocuklar için düzenlenen yılbaşı kutlamasında ÇorluBelediye Başkanı Ünal Baysan'ı eşi Sevinç Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Kemaleddin Avcı ve BelediyeMeclisi 1. Başkan Vekili Hasan Toprak da yalnız bırakmadı.