info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beko, 2016 Yılın Annesi Ödülü Verildi

Global beyaz eşya markası Beko, her zaman daha iyisi için emek veren annelerin yanında!

Beko’nun seçmelerini 30 ilde bayileri aracılığıyla toplam 46 noktada gerçekleştirdiği, gelenekse] ‘Yılın Annesi’ yarışması sonuçlandı. Yarışmanın bu yıla ait sonuçlarına göre Sema Karataş Yılın Annesi seçildi. 

Tekirdağ`da Yılın Annesi ödülünü almaya hak kazanan Sema Karataş`a Beko Akbulutlar`da düzenlenen törenle Beko bulaşık makinesi hediye edildi. Beko, bu yıl da annelere sunduğu akıllı çözümlerle, onların yanında olduğunu gösterdi.

Nasıl Seçildi? 2004 yılından beri organizasyonunu Beko’nun üstlendiği ‘Yılın gerçekleştirildiği illerde gerek bayiler gerekse tüketiciler tarafından büyük ilgi gösterili ‘Yılın Annesi’ organizasyonunda yer almak isteyen adaylar, bulundukları ildeki giderek burada bir anket formu dolduruyor ya da tanıdıkları tarafından aday gösterilen Beko bayilerinde toplanan anket formları, illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye,  emniyet müdürü gibi üst düzey yetkililer ile Beko bayi ve yöneticilerinden oluşan değerlendirme kurulu tarafından değerlendiriliyor ve her il için ‘Yılın Annesi’ seçiliyor. 

Tekirdağ Akbulutlar Beko bayiinde düzenlenen yılın annesi ödül törenine Süleymanpaşa belediye başkan yardımcısı Gülferah Güral, Beko Bölge satış temsilcisi Oğuz Öztekin, Bölge satış yönetmeni Yusuf Akbaş, Bölge pazarlama yönetmeni Yılmaz Çelik ile Tekirdağ anneler derneği yönetim kurulu üyeleri Akbulutlar Beko bayi ailesi ve Tekirdağ Beko bayii temsilcileri katıldılar.