info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Tekirdağdaydı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "AK Parti’nin oylarında beklenen düşüş olmadığını görüyoruz. Ufak bir kıpırdamanın da olduğunu görüyoruz’’ dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, göreve başlamasının ardından Tekirdağ’ı ziyaret etti. Sabah saatlerinde İstanbul’dan kara yolu ile Tekirdağ’a gelen Bakan Işık, ilk olarak Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.
 
"BU BİR YOLSUZLUK OPERASYONU DEĞİL, SİYASİ BİR DİZAYN OPERASYONU"
Tekirdağ Ramada Otel’e yapılacak olan Kamu-Üniversite- Sanayi İşbirliği Bölgesel toplantısının öncesinde Vali Yerlikaya ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Bakan Işık, İstanbul’da yaşanan yolsuzluk operasyonlarının AK Parti’ye yansımasını değerlendirdi. Son dönemlerde yaşanan olayların ardından AK Parti’nin oylarında herhangi bir azalma görülmediğini kaydeden Bakan Işık, "Olayların halk tarafından itibar görmediği halkın aslında bu işe tepki gösterdiğini de ortaya koydu. İstanbul’ da Ankara’ da Büyükşehir seçimleri ile ilgili önümüzdeki süreçte daha çok anketler çıkacak. Daha çok çalışmalar yapılacak. Bizde sonuçta halkın içindeyiz. Halkın nabzını tutuyoruz. Gördüğümüz şu, halkımızın bu noktadaki bu bir yolsuzluk operasyonu değil siyasi bir dizayn operasyonu kanaati perçinlenmiş durumda. İnşallah bu seçimlerde de, yine o 7 seçimin oldu gün güçlü çıkacak’’ şeklinde konuştu.