info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bo Su Deposu Ölüme Davetiye Çıkarıyor

Özel Haber

 

Muratlı'nın çıkışında bulunan mahalle ismiyle değil, “su deposu mahallesi” diye anılmaktadır. Bundan da anlaşılacağı gibi, bu su deposu çok eski ve atıl durumdadır. Mahalleli bu konuda kaygılarını defalarca dile getirmesine rağmen, bir çözüm üretilmediği için can güvenliklerinden endişe etmektedirler.
 
 
Bu konuda gazetemiz bir açıklama yapan Aktaş inşaat şirketi muratlı bölge müdürü Şevket Koz, “Bu su deposu, mahalle için tehlike arz etmektedir. Sizlerin de gördüğü gibi, her tarafından beton parçaları düşmektedir. Bu da mahalle için tehlike arz etmektedir. Eğer en kısa zamanda önlem alınmazsa, bu su deposunun düşmesi sebebiyle can kayıpları yaşanması kaçınılmazdır. Üstelik kullanılmayan bir su deposunun ne amaçla hala bu görüntü kirliliğini oluşturmasını anlamış değiliz. Hayati riski de cabası. Burada yaşanacak can ve mal kaybının hesabını kim verecek? Bu da yetmezmiş gibi, yerleşim birimi olan bir mahalleye, belediyenin temizlik işlerini yürüten çöp kamyonlarının kokusundan gece herkes tedirgin olmaktadır. Yetkililer bu duruma bir an önce müdahale etmelidirler.” Dedi. 
 
 
Üstelik çalışmayan bir beton yığını için güvenlik görevlisi bulundurulup, buna halkın vergileriyle maaş ödenmektedir. Kısa zamanda bu su deposu yıkılmazsa bir facia yaşanabilir. Mahalle içinde koku saçan çöp kamyonlarının bulunması da kanunen uygun mudur? Halktan temizlik vergisi ve katı atık vergisi adı altında para alınırken, Halkı kokuya maruz bırakan belediye temizlik araçlarına kim ceza kesecek?
Kaynak : Murat Ürtekin