info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Anne Baba Hem Suçlu Hem Güçlü

Tekirdağ - Süleymanpaşa`da Çınaraltı sokakta hem minibüslere ait yasak yere park eden hem araçta çocuğunu bırakarak mahsur kalmasına neden olan hem de kamu kurumunun ambulansını, itfaiyesini, polisini boş yere meşgul eden çiftten annenin basına tepkisi, kendisinin tepki görmesine neden oldu.

Minibüslere ait yasak yere park ettikten sonra, çocuğu arabada kapalı bırakıp giden çiftin ardından araçtan çıkmaya çalışan çocuğun durumunu gören esnaf ve vatandaşlar, hummalı bir çalışmayla aracın camını açarak çocuğu çıkarmaya çalıştı. Bu esnada çocuğu kurtarmak için bir çaba göstermeyen baba telefonla yardım sağlamaya çalıştı.

Bu esnada basının fotoğraf çektiğini gören anne, "çekmeyin kardeşim,sonra sorumsuz anne baba yazıyorsunuz,çekmenizi istemiyorum" diye basına tepki gösterirken,vatandaşlar da ona tepki gösterdi.

Aracı minibüsler ve yolcu durağı olarak ayrılmış yasak yere park eden,çocuğu araçta bırakıp giden anneye tepki gösteren vatandaşlar, "hem yasak yere araç koyun hem çocuğu araçta bırakın,hem işini yapan gazeteciye tepki gösterin. Bu sorumsuzluk değil mi" diye anneye tepki gösterdiler.

Yağız bebek, vatandaşların uzun uğraşları sonucu kapıyı açmasıyla araçtan çıkarılırken, bir ihmal sonucu kamunun ambulansı, polisi ve itfaiyesinin boş yere işgal edilmesinin görüntüleri, " bu kadar da olmaz " dedirtti.

Kaynak : Murat Ürtekin