info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bulduğu 5 Bin Liralık Altını Sahibine Teslim Etti

Çorlu da bir belediye otobüs şoförü otobüste, çanta içerisinde unutulan yaklaşık 5 bin liralık ziynet eşyasını sahibine iade etti.

 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir belediye otobüs şoförü otobüste, çanta içerisinde unutulan yaklaşık 5 bin liralık ziynet eşyasını sahibine iade etti. Şoförün bu davranışı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından ödüllendirildi.
 
Çorlu şehir içi toplu taşımacılığında hizmet veren halk belediye otobüsünde bir vatandaş tarafından unutulan çanta, otobüs şoförü Bülent Birim tarafından bulundu. Yapılan araştırma sonucunda çantanın içinde bulunan internet faturasından A.B.'ye ait olduğu tespit edildi. Kimlik bilgileri tespit edilen vatandaşa ulaşılarak belediyeye davet edildi.
 
Yüklü miktarda nakit para ve ziynet eşyası bulunan çanta ve içindeki cüzdanı A. B.'ye Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan teslim etti. A.B.'ye geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Baysan, üzerinde Çorlu Belediyesi'nin logosunun yer aldığı kahve fincan setini hediye etti. Kayıp çanta ve cüzdanını teslim alan A.B., "Böyle duyarlı insanların da var olduğunu görmek çok güzel. Çok mutlu oldum. Başta Belediye Başkanımız Ünal Baysan olmak üzere tüm belediye personeli ve yetkililere teşekkür ederim. Çantamda yaklaşık 5 bin lira değerinde ziynet eşyası vardı." dedi.