info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Tekirdağ Kadın Kolları Bir İlke İmza Atıyor

Geçtiğimiz günler de CHP Tekirdağ İl binasında gerçekleşen toplantıda CHP Tekirdağ İl kadın kolları başkanı Fatma Ormancı, KK MYK üyesi Birgül Kemiksiz, Çorlu Belediyesi meclis üyesi Hülya Perin, ilçe kadın kolları başkanları, Şengül Sülço,Ebru Alaca ,Meliha Bora ve parti üyeleri bir araya geldi.

Halk Kariyer Danışma Merkezi Projesinin ilk toplantısı yapıldı. Projenin Amacı, İşsizlik günümüzde büyük ve önemli sorunlardan biridir. İşsizlikle mücadele için il merkezin de ve ilçelerinde iş arayan vatandaşlarımıza ve eleman arayan kurum ve kuruluşlara fayda sağlayacak bir proje ile Güçlü, çözüm üretmeye yönelik bir kariyer danışma merkezi projesi görüşüldü.

İş arayan vatandaşların yaşadıkları sorunlardan yola çıkarak gerçekleştirilen projede; Nitelikli etkin bir Özgeçmiş ( CV ) oluşturmayı bilmeyen, İş arayan ama nereye başvuracağını bilmeyen, Kişisel gelişim eğitimleri ile kendini yetiştirmek isteyen ama çözüm bulamayan, Danıştığı kişilerden yeterli bilgi alamayan vatandaşlarımıza yardımcı olmak, onları yönlendirmek, işe yerleştirmede yardımcı olmak için Halk Kariyer Danışma Merkezi Projesi hayata geçirilmek üzere il ve ilçelerde CHP Kadın Kolları çalışma gruplarını oluşturmuştur.

Proje Tekirdağ genelinde olup tüm vatandaşlara hizmet edecek. Projede ücretsiz eğitimler düzenlenecek, Cv hazırlama, Mülakat teknikleri, Hitabet, Doğru iş nedir ve bu gibi eğitimlerle vatandaşların eksikliklerini gidermelerine yardımcı olunacak. 

Kaynak : Murat Ürtekin