info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cüneyt Yüksel, 24 Temmuz Basın Bayramı Sebebiyle Mesaj Yayınladı

Cüneyt Yüksel`in mesajı şu şekilde:

“Özgür basın, demokrasinin temel taşıdır. Halkın, doğru ve tarafsız bilgi alma hakkı en temel haklardan biridir. Yağmur çamur demeden her türlü şartta mesleğini icra etmeye çalışarak, halka doğru ve tarafsız haber vermeyi, kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmeyi kendine amaç edinmiş emekçi basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlarım.
Büyük Önder Atatürk’ün, “Basın, bir milletin ortak sesidir. Bir milleti aydınlatma ve olgunlaştırmada, bir milletin ihtiyaç duyduğu düşünsel gıdayı vermede, özet olarak bir milletin hedefi mutluluk olan ortak doğrultuda yürümesinin sağlanmasında basın, başlı başına bir güç, bir okul, bir öncüdür” sözü de basının önemini ve mensuplarının üstlendiği büyük sorumluluğu ortaya koymaktadır.
Sizler, toplumun her kesiminin sesinin duyurulması, toplumsal sorunların gündeme getirilmesi, kamuoyu oluşturulması, toplumu ilgilendiren konularda vatandaşlarımızın haberdar edilmesi gibi önemli sorumlulukları üstlenmekte ve zor şartlar altında bu sorumluluklarınızın bilincinde fedakarca çalışmaktasınız. Emekçi basın mensubu arkadaşlarımızı, toplumumuz için bu kadar önemli bir görevi yerine getirdikleri için gönülden kutluyorum.
Basının toplum adına üstlendiği görevlerini yerine getirebilmesinin vazgeçilmez koşulu basın özgürlüğüdür.  Basının, toplumun çıkarlarını gözeten ve özgürlüklerin gelişmesine katkıda bulunan bir güç olarak özgür ve yansız konumu her koşulda korunmalıdır.
Tekirdağ’ımızın gelişmesi ve vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi, daha yüksek yaşam standartlarına kavuşabilmesi için yaptığımız çalışmaları halkımıza duyuran; vatandaşlarımızın sorunlarını da bize ileterek şehrimizin her kesimine kulak verebilmemizi sağlayan yerel basın mensubu dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyor, tüm basın mensubu arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Saygılarımla.”

Cüneyt Yüksel
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı 

Kaynak : Murat Ürtekin