info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cüneyt Yüksel; Ak Parti`de Bir İlki Gerçekleştiriyoruz

Vekil Milletiyle Buluşuyor

Ak Parti Tekirdağ İl başkanlığı tarafından organize edilen ‘ Vekil Milletiyle Buluşuyor’ uygulaması kapsamında Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel vatandaşların sorunlarını dinledi.

Tekirdağ da ilk defa uygulanan uygulamaya Tekirdağlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Saat 10:00-16:00 arasında il binasına gelen vatandaşlar Milletvekili. Mustafa Yel ile tek tek görüşerek sorunlarını ve dileklerini iletti. Tekirdağlı vatandaşlar Ak parti Tekirdağ il başkanlığının organize etmiş olduğu uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirirken uygulamanın sürekli devam etmesini istedi. Ak parti Tekirdağ İl başkanlığı binasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Yel; AK Parti olarak tüm Türkiye’nin, Tekirdağ milletvekilleri olarak da tüm Tekirdağ’ın temsilcisiyiz. Bugün burada AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan Türkiye’de örnek olarak gösterilecek ‘Vekil Milletiyle Buluşuyor’ uygulaması kapsamında bulunuyoruz.

Bu uygulama kapsamında her cumartesi bir vekilimiz şehrimizde hemşerilerimizle bir araya gelecek sıkıntı ve dilekleri konusunda istişarelerde bulunacak. Bu kapsamda, sıkıntısı olanların sıkıntısını dinliyoruz ve önerisi olan hemşerimiz varsa onları da dikkatlice dinliyoruz. Bugün de bunun için buradayız” dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin