info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cüneyt Yüksel, Albayrak`a Belediyecilik Dersi Veriyor

Göreve geldiği günden bu yana pandemi demeden, hafta sonu, bayram demeden aralıksız çalışarak Süleymanpaşa ’ya ivme kazandıran Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel, tek tek verdiği sözleri yerine getirmeye devam ederken, basının uyarılarına da anında müdahalesiyle hem habercilerin hem de Süleymanpaşa halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.

- Defalarca haber olarak dile getirilmesine rağmen şaraphane mevkiindeki yolu yapmayan Kadir Albayrak’ın aksine Cüneyt Yüksel kısa zamanda gereğini yaptı.

- Defalarca haber ve video canlı yayınla eski sanayi yolları dile getirilmesine rağmen Kadir Albayrak 8 yıldır duyarsız kalırken, Cüneyt Yüksel bir günde her tarafı beton ve asfalt yaptı.

- Son olarak Dereağzı caddesinde sorumsuz sürücülerin aşırı sürat yapması sonucu kedi - köpek ölümleri ve insan yaralanmalarına sebebiyet verdiklerini dile getirdik, 24 saat içinde Fen işleri müdürüne durumu iletti ve Fen işleri müdürü Kenan Taşkın anında o caddeye set yaptırarak sürücü magandalığına son verdi.

CÜNEYT YÜKSEL BASINLA GÜÇLENİYOR KADİR ALBAYRAK BASINDAN DÜŞMAN KAZANIYOR

Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel, Duyarlılık göstererek basının dile getirdiği aksaklıkları çözerken Kadir Albayrak’ın eleştiriye tahammül etmemesi ve basına cephe alması sonucu her geçen gün Cüneyt Yüksel’in Büyükşehir belediye başkanı olmasına katkıda bulunuyor.

Vatandaş da bu olayı şu cümlelerle ifade ediyor; “Kadir Albayrak her gittiği yerde ezberlediği bir gecede köylerin mahalle olmasını anlatıp boş laf yapıyor, Cüneyt Yüksel sabahtan akşama kadar icraat yapıyor. Bize laf ebeliği değil icraat yapan başkan lazım” Diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin