info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cüneyt Yüksel Belediye Başkanı Gibi...

Ziyaretleriyle Esnafın Nabzını Tutuyor

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa, Çorlu çarşı esnafları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odalarını ziyaret etti. Yüksel, şu anda fikir ayrılıklarının bir kenara bırakılıp birlik olma zamanı olduğunu ifade etti.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, esnafın nabzını tutmaya devam ediyor. Bu haftaki programında Süleymanpaşa ile Çorlu’da bulunan esnaflara ve bağlı oldukları odalara yer veren, ayrıca çarşı ve pasaj esnaflarının işlerinin hareketlenmesi için bir proje üzerinde çalışan Cüneyt Yüksel ve beraberindeki heyet esnafın sesini dinlemeye ve onların nabzını tutmaya devam ediyor.. İlk durak olarak Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Çarşı esnafı ve pasajlarda bulunan esnafları ziyaret eden Yüksel, esnafların kendisine gösterdikleri güler yüzden ve ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek partisinin sosyal medya il sayfasından vatandaşlara çağrıda bulundu ve yaptığı açıklamada, ‘’Aradığınız her türlü ürünü istediğiniz fiyata, güler yüzlü, samimi, çarşı ve pasaj esnaflarımızdan bulabileceğinizi, üstelik alışveriş yaparken yudumlayacağınız çayınız, kahveniz ile birlikte bu güler yüzlü insanlarla hoş sohbet edebileceğinizi hatırlatmak isterim. Tüm esnaflarımıza hayırlı bereketli kazançlar dilerim’’ dedi.

Bir süredir sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl Başkanı Yüksel, Çorlu’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Çorlu Kahveciler odası Başkanı Yıldız Filiz’i, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Feyzullah AKTEPE'yi, Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Rüstem DUMAN'ı, Çorlu Terziler ve Konfeksiyoncular Tuhafiye ve Giyim Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Nazmi ÇOLAK'ı, Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Sn. Coşkun TOKGÖZ'ü, Çorlu Bakkalar ve Bayiler Odası Başkanı Sn. Yusuf GÜMÜŞ'ü, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn. Osman TUNCA'yı, Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Sn. Enver ŞENGELİR'i, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah BAŞ'ı, 163 Nolu Çorlu Öğrenci ve Personel Taşıma Kooperatifi Başkanı Behçet YAVUMEN'ü, Çorlu Halk Eğitim Müdürü Gürsal ÇİL'i, Çorlu esnaflarından Hayal sofrası işletmecisi Yeliz Sevinç hanımefendiyi, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Sami Kayın'ı, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler odası Başkanı Sn.Emine Arıkan'ı, Tekirdağ Kahveciler, Kıraathaneciler Esnaf odası Başkanı Fahrettin Bayar'ı, Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman'ı, Tekirdağ İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hikmet İşce'yi, Tekirdağ Lokantacılar, Köfteciler, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Lütfi Çebi'yi, ziyaret ederek gündemi değerlendirdi. Yapılan ziyarette birlik ve beraberlik mesajlar verildi.

Toplumda fikir ayrılıklarının olabileceğini ancak vatan ve millet sevgisinin fikir ayrılıklarının önünde olduğunu dile getiren Yüksel “Biz teşkilat olarak uzun bir zamandır sivil toplum kuruluşlarımız ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Çünkü şu anda ülkemizin en fazla ihtiyaç duyduğu şey birlik ve beraberliktir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmanın tek çaresi bir ve beraber olmaktan geçiyor” dedi.

 

Kaynak : Murat Ürtekin