info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cüneyt Yüksel Hükümet Caddesinden Vazgeçmiyor

Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel, Hükümet caddesinin tekrar çift yön yapılması için imza kampanyasını sürdürüyor.

Süleymanpaşa Hükümet caddesi esnafının ekmeğiyle oynandığını, başta toplu taşıma araçları olmak üzere, sokak aralarında adeta köşe kapmaca oynarcasına araçların kendilerine geçecek yol aradığını söyleyen Cüneyt Yüksel, Hükümet caddesinin tekrar çift yönlü olması için başlattığı imza kampanyasını sürdürüyor. Bu yolun tekrar çift yön olması için olayı yargıya taşımaya da kararlı olan gerekirse çarşı esnafı ve halk ile eylem yürüyüş yapacağını söyleyen Cüneyt Yüksel, bu yolu çift yön yapmaya kararlı.

Bilindiği üzere, TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, HÜKÜMET CADDESİNİ TEK YÖN YAPARAK, ARAÇLARIN PARK ETMESİNİ SAĞLAYARAK, “TEKPARK” BÜNYESİNDE YILLARDIR OTOPARK ÜCRETİ İLE BELEDİYEYE PARA KAZANDIRIYORDU.

Hem esnafın hem şoförlerin hem vatandaşın hem de araç sahiplerinin mağdur edildiği uygulamada, Tekira AVM’DEN toplu taşıma otobüsüne binen bir vatandaş,5-10 dakikada gideceği yere, sokak aralarında dolaşarak 40-50 dakikada gidiyor. Bazen sokak aralarına park etmiş olan araçlar nedeniyle, trafik kilitleniyor. Hükümet caddesinin trafik akıbetini halk merakla bekliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin