info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Değirmenaltı Sahili Gerçek Aile Mekanına Kavuştu

Tekirdağ-Süleymanpaşa Değirmenaltı sahili, Süleymanpaşa belediye başkanının elit tabaka ortamına dönüştürme çabaları ve Üniversitenin bu bölgeye kurulmasının verdiği önemle, hızla gelişip sosyetik havaya bürünmüş ,bu da olumsuz yaşam tarzını beraberinde getirmişti.

Bu bölgenin gelişimiyle,adeta Tekirdağ'ın TAKSİM'İ haline getirilen mahalle, astronomik fiyatlar ve kafelerde nargile,sigara içilmesi, tütün satılması sonucu öğrenciler için adeta bir tehlike haline gelmişti. Bu durumda Üniversite öğrenci velilerinin tedirgin olduğu yerde açılan bir mekan, öğrencilerin ve ailelerin güvenle gidebileceği bir yer haline geldi.

Gerek ekonomik fiyatları gerek işletme sahiplerinin sosyal sorumluluk projelerine destekleri gerekse nargile ve tütün bulundurulmaması ile hem öğrencilerin hem ailelerin huzur ve güvenle gidebileceği bir mekan Değirmenaltı sakinlerine hizmet vermeye başladı. BOLYWOOD KAFE sahibi Arzu Özkök, "biz de aileyiz.Bizim de çocuğumuz var.

Buraya gelen tüm öğrenciler bizim de çocuğumuz sayılır.O nedenle onlara müşteri gözüyle değil,evladımız gözüyle bakıyoruz.Kendi çocuğumuza olmasını istemediğimiz şeyin onlara da olmasını istemiyoruz.Bizler müşterilerimizle aile gibi olmayı seviyoruz" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin