info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Değirmenaltı’nda Köpek Cinayetleri Devam Ediyor

Değirmenaltı (Tekirdağ)’da son 2 sene içinde bu köpek, benim bildiğim 12’inci kurbanı.

Tekirdağ'da yaşayan bir katil var. Bu katil, köpekleri hep aynı maddeyle zehirliyor. Köpekler saatlerce acı içinde içlerinde kaynağını bilmedikleri acıdan kaçmaya çalışırken koşarak ve tekrar tekrar kasılarak can veriyorlar. 
 
Bu katili bulmak için Nisan, 2014'te savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, Değirmenaltı'na afişler asmıştık. Bir süreliğine zehirlenme olayı durmuştu. Bugün YSK'nın önünde bu köpeği bulduk. Öğrencilerin yardımıyla kliniğe getirdik ve uzun süre kasıldıktan sonra tüm müdahalelere rağmen öldü. 
 
KATİLE NOT: 1. Sen psikopatsın. Bu senin suçun değil. Beyin tomografisi çektirirsen beyninin ön lobunda fazla hareket olmadığı ortaya çıkacak. Bu yüzden empati kuramıyor, pişmanlık hissedemiyorsun. Fakat psikopatların gözü karadır. Kaynaksız bir cesaretleri olur. Bu yüzden sen de gerçek bir psikopat gibi, bir daha köpek öldürmek istediğinde, bir tüfek edin ve köpeği kafasından vur. Çünkü hiçbir canlı böyle bir ölümü hak etmez. Senin gibi bir psikopat bile. 
 
2. Köpekleri öldürerek sayılarını azaltamazsın. Küçük ya da büyük köpek çeteleri bir alanı sahiplenir, diğer köpekler bu alanlara giremez. Çetenin sayısı azaldıkça başka semtlerden, özellikle de Tekirdağ'da köylerden inen köpekler bu boşluğu doldurur. Değirmenaltı'ndaki köpek sayısı, kaç köpek zehirlersen zehirle azalmayacak. 
 
3. Sahipsiz köpek öldürmek bir suçtur ve şu an için sadece idari para cezası vardır. Yeni yasa tasarısı yakın bir zamanda mecliste kabul edilecek. Yeni kanuna göre ceza 3 yıl hapis olacak. Hapiste köpek öldüremez, bu zevkinden mahrum kalırsın. Bu zevk ihtiyacını şiddet içeren videolar bularak ve izleyerek gidermeyi dene. 
 
4. Değirmenaltı'nın altını üstüne getirip seni bulacağım. Herkesin kim olduğunu bilmesini sağlayacağım. 
 
Yardıma ihtiyacımız var. Lütfen bu katliamın durdurulmasına yardım edin.
Süleymanpaşa Belediye Başkanımız, lütfen savcılığa yaptığımız suç duyurusunun takip edilmesi konusunda bize yardım edin. Ekrem Eşkinat
 
Yrd. Doç. Dr. Cansu Özge Özmen