info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Doğum Sırasında Bebek Felç Oldu.

Vakumla doğduktan sonra felç kalan Yağmur bebeğin ailesi doktordan şikayetçi oldu.

Tekirdağ da inşaat işçisi Yaşar Yıldırım, 5 ay önce 7 aylık hamile olan eşi Güvercin Yıldırım ı (30) sancılarının başlaması üzerine Tekirdağ Devlet Hastanesi ne götürdü. 2 çocuk annesi Güvercin Yıldırım ı muayene eden Jinekolog Dr. Ernur Ferizcan bebek büyük olduğu için rahmin çocuğu taşımadığını söyledi.

2 ay kontrol altında tutulan Güvercin Yıldırım, sancıları artınca doğumhaneye alındı. Dr. Ernur Ferizcan doğumda vakum kullanarak bebeği anne karnından çekmek istedi.

İddiaya göre vakum kullanılırken 3 kilo doğan ve Yağmur adı verilen kız bebeğin kolundaki sinirleri zedelendi. Yıldırım çifti sağ kolunun tutmadığını fark ettikleri Yağmur u tekrar aynı doktora götürdü. Doktor, 6 ay bekleyin iyileşir dedi.

İkna olmayan çift, Yağmur u İstanbul Çapa Tıp Fakültesi ne götürdü. Burada verilen raporda Yağmur un doğum sırasında kolundaki sinirler zedelendiği için felç kaldığı belirtildi. Çiftin şikayetiyle hakkında adli ve idari soruşturma başlatılan Dr. Ernur Ferizcan ise Aile boş yere sıkıntı yapıyor. Bebek 6 ayda iyileşir dedi.