info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emekli tabip binbaşı intihar etti

Tekirdağ ın Çorlu ilçesindeki özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan emekli Tabip Binbaşı Haydar Kovulmaz, beylik tabancası ile kendini vurarak intihar etti.

Kovulmaz ın, ölümümden kimse sorumlu değildir yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Çorlu da bulunan özel bir hastanede görev yapan Emekli Tabip Binbaşı Haydar Kovulmaz ın Muhittin Mahallesi Bahçelievler mevkiindeki evine giden doktor arkadaşları, zili çalmalarına rağmen kapıyı açan olmayınca polis ekiplerini çağırdı. Polisler kapıyı çilingir yardımıyla açarak içeri girdi. Kovulmaz, içeri giren ekipler tarafından yerde kanlar içinde yatarken bulundu. İlk incelemede Haydar Kovulmaz ın beylik tabancasını başına dayadıktan sonra ateş ettiği kaydedildi.

Kovulmaz ın Ölümümden kimse sorumlu değildir yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

1973 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nden mezun olduktan sonra Ankara GATA ve Çorlu Askeri Hastanesi nde görev yapan ve tabip binbaşı olarak 1993 yılında emekli olan Dr. Haydar Kovulmaz, o tarihten itibaren Çorlu da bulunan özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapıyordu. Çorluspor un profesyonel liglerde yer aldığı dönemde kulüp yönetiminde bulunan Kovulmaz, Çorlu Belediye Başkanlığı için de SHP den aday olmuştu.

Emekli Tabip Binbaşı Haydar Kovulmaz ın ölümü, meslektaşları arasında üzüntüye sebep oldu. Kovulmaz ın cesedi, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.