info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazeteci Niyat Ayvaz`dan Şok İddia

Teski ve Albayrak Mobbing Uygulayıp Beni İşten Attırdı

Trakya Gazeteciler birliği başkanı Naci Akyazı’nın gazetelerinde yazı işleri müdürü olarak çalışan Nijat Ayvaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın, mobbing uygulayarak kendisini işten attırdıklarını iddia etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Teski’de yolsuzluk ve usulsüzlük olduğunu belgelerle açıkladıklarını belirttikleri için baskı ve şiddet gördüklerini, belediyeye girişlerinin yasaklandığını söyleyen ayvaz, bunda netice alınamayınca, mobbing ile işten çıkarıldığını iddia etti.

Basına gönderdiği açıklamalı resimde, Akyazı şirketinin sahibi Naci Akyazı’ya şimdiye kadar birlikte çalışmalarından dolayı teşekkür eden Nijat Ayvaz’ın, Albayrak ve Başa’yı bu işten sorumlu tutmakla birlikte, teşekkür ettiği de görülmektedir.

Nijat Ayvaz sosyal medyadaki hesabında;

Nijat Ayvaz 11 Ekim • “İlkelerin Olacak Arkadaş! 90'lı yılların başında İstanbul'a okumaya giderken, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde "İlkeli Yaşamak" denen anlayışı işlediler ruhumuza. Okula ilk adım attığımız gün elimize, Müjdat Gezen'in alttaki şiiri tutuşturuldu…

“İlkelerin olacak, seni satın alamayacaklar. Aptalların uydurduğu atasözlerine inanmayacaksın:

"Paranın satın alamayacağı şey yoktur."

"Herkesin fiyatı vardır." gibi sözlere kanmayacaksın.

Onurunla, kimliğinle ve beyninle yaşayacaksın. Üreteceksin, seveceksin, sevileceksin, inançlarının arkasında duracaksın. Sevgilerin karşılıksız, yardımların gizli olacak. Seni attan, ottan ayıran özelliğin farkına varacaksın. Çünkü sen insansın. Ve bunu yakaladığın gün, bembeyaz yaşayacaksın.

” İlkeleri olan insanların verdiği bir mücadeledir yaşam. Bembeyaz yaşayabilmek adına... Nijat Ayvaz NOT: Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı KadirTC Kadir Albayrak ve TESKİ Yöneticileri 2.5 yıllık verdiğiniz mücadelede başarınız bu mudur? Her seferinde işten atılmam için verdiğiniz mücadeleyi rakı sofralarında kutlamanızı dilerim.”

Sözlerine yer vermektedir.

Kadir Albayrak, Şafak Başa ve Naci Akyazı’nın bu iddialar karşısında bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin