info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hakemlerin bar eğlencesi acı bitti: 1 ölü 1 yaralı

Tekirdağ ın Marmara Ereğlisi İlçesi?nde bir barda eğlendikten sonra, bulundukları otomobili asfalt çalışması nedeniyle trafiğe geçici olarak kapatılan yola çekip içinde sohbet eden 3 arkadaşın aracına, yine alkollü sürücünün kullandığı başka bir otomobil çarptı.

Kazada duran otomobilin içindeki futbol hakemi 27 yaşındaki Hüseyin Miran yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı. Kazayı yara almadan atlatan çarpan otomobilin sürücüsü 26 yaşındaki Kaan Sevim in 1.6 promil alkollü olduğu saptandı. Kaan Sevim çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

2002 yılından bu yana hakem olarak görev yapan ve çeşitli liglerde karşılaşmalar yöneten Hüseyin Miran, önceki gün, kendisi gibi hakem olan aynı yaştaki arkadaşı Tamer Çakır ve 24 yaşındaki Semra Gül ile birlikte Tekirdağ dan, deniz kıyısındaki Marmara Ereğlisi ilçesi Yeniçiftlik Beldesi ndeki bir bara eğlenmeye gitti. Burada alkol alıp eğlenen 3 arkadaş, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında bardan ayrılarak, Tamer Çakır yönetimindeki otomobille yola koyuldu. Yaklaşık 800 metre sonra otomobili, asfaltlama çalışması nedeniyle dubalarla trafiğe kapatılan yola çeken 3 arkadaş, farları da kapatarak otomobilin içinde sohbet etmeye başladı.

AYNI BARDAN ÇIKTI YOLU ŞAŞIRDI

Yine aynı barda eğlenip alkol alan 26 yaşındaki Kaan Sevim, bar çıkışı 59 KA 508 plakalı otomobiliyle giderken yolu şaşırınca, trafiğe kapalı olan bu yola girdi ve 3 arkadaşın içinde bulunduğu 34 YM 548 plakalı otomobile arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle öndeki otomobilin arka koltuğunda oturan 27 yaşındaki futbol hakemi Hüseyin Miran ağır yaralanırken, 1.4 promil alkollü olan Tamer Çakır hafif yaralandı. Ön koltukta oturan 24 yaşındaki kız arkadaşı Semra Gül ise kazayı yara almadan atlattı. Ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi ne kaldırılan Hüseyin Miran yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı. Tamer Çakır ise tedavi altına alındı.

ÖNCE KAÇTI SONRA TESLİM OLDU

Kazanın ardından, diğer otomobilin sürücüsü Kaan Sevim aracını olay yerinde bırakarak kaçtıktan bir süre sonra jandarmaya teslim oldu. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Sevim tutuklanarak cezaevine konuldu.

Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunu olan ve bir dönem Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Tekirdağ bölgesi hakemi Hüseyin Miran, dün kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde memleketi Tekirdağ merkeze bağlı Nusratfakı Köyü nde toprağa verildi.

FACEBOOK TA GRUP KURULDU

Arkadaşları sosyal paylaşım sitesi Facebook ta Hüseyin Miran ı unutmayacağız adı altında grup kurdu. Duygularını kurdukları grupta dile getiren Miran ın arkadaşları, 27 Haziran 1998 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kerim Tekin in Kar beyazdır ölüm şarkısından oluşan bir de klip hazırladı.