info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İçerde Dizisinin Gala Gecesine Tekirdağ Damgasını Vurdu

Hasan Yılmaz; bu ödül Tekirdağ`ın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Minik Kalplerle El Ele Derneği, Tekirdağ Valiliği, Show TV ve Ay Yapım işbirliğiyle gerçekleşen kampanyada, desteğe ihtiyacı olan çocuklarımız için Tekirdağ’da MİKA-DER İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi kurulacak.

Türkiye’de bir ilk olacak 84 kapasiteli Rehabilitasyon merkezinin toplamda 10.000 Metrekarelik alan üzerine kurulması planlanmaktadır. Futbol sahası, tenis kortu, amfi tiyatrosu, sanat alanları ile çeşitli spor ve sanat faaliyetlerinin yapılabilmesine imkân verecek tesis desteğe ihtiyacı olan çocuklar için hizmet verecek. İhtiyacı olan çocukların imkânları geniş bu modern tesiste sporla, sevgiyle ve profesyonel yardımla iyileşmeleri hayata kazandırılmaları, parlak bir geleceğe adım atmaları sağlanacak.

Sevilen dizi “içerde” oyuncuları da kampanyaya : "Kalbimiz onlarla atıyor. Sen de bu işe kalbini koy ve minik kalplere elini uzat. Hep birlikte Tekirdağ’da çocuklarımız için MİKA-DER ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’ni kuralım.” Sloganı ile hazırladıkları spot film ile destek vermektedir. İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve sergi Sarayında tüm oyuncuların, MİKA_DER’in Başkanı Nesrin ERCAN‘ ın ve dernek üyelerinin, Tekirdağ Valisi Mehmet CEYLAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan YILMAZ’ ın katılımı ile gerçekleşen gala gecesine iş, siyaset, bürokrasi ve sanat çevresinden pek çok davetli katıldı.

Tüm gelirinin dezavantajlı çocuklar için oluşturulacak rehabilitasyon merkezine aktarıldığı görkemli gala gecesinde Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan YILMAZ’a ödül verildi. Hasan YILMAZ yaptığı konuşmada Türkiye’de bir ilk olacak bu denli büyük ve kapsamlı bir rehabilitasyon merkezinin pek çok çocuğun hayatını değiştireceğini belirterek “Bu Ödül Tekirdağın” dedi. Kampanyaya destek olmak için 5145’e tüm operatörlerden SMS de atılabilecek. 10 TL değerindeki her bir SMS, hedefe daha da yaklaşılmasını sağlayacak. Gereken miktarın toplanması için bir de internet sitesi açıldı.

www.minikkalplericerde.com

Kaynak : Murat Ürtekin