info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan`ın Hızına Yetişilmiyor

Eski milli eğitim müdürünün görevden alınmasının ardından göreve başlayan eski Kültür ve Turizm müdürü,Tekirdağ Milli eğitim müdürü olduğu andan itibaren dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor.

Bazı kamu idarecilerinin aksine,görev bilinci en yüksek seviyede olarak Tekirdağlı öğrencilerin adeta ağabeyi olan Ersan Ulusan, sağlık konusunda öğrencilerini düşünerek, kamu idarecileri arasında örnek teşkil etmeye devam ediyor.Türk böbrek vakfı ile imzalanan protokoller neticesinde öğrencilerin sağlıklarını güvence altına alan Tekirdağ milli eğitim müdürü Ersan Ulusan; "Müdürlüğümüz ile Türk Böbrek Vakfı arasında imzalanan protokoller gereğince; 2017-2018 eğitim öğretim yılında ilk ve orta öğretimdeki toplam 17.362 öğrenciye “Sağlıklı Beslenme ve Hayat Tarzı” eğitimi verilmiştir.

04.09.2018 tarihinde ise 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için çalışmaların devamı niteliğinde olan iş birliği protokolü imzalanacaktır. Bu iş birliği protokolü çerçevesinde İlimiz genelindeki 4. Sınıflar düzeyindeki öğrencilere, velilere ve öğretmenlerine 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında eğitimler verilmesi hedeflenmektedir. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ersan ULUSAN, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Sayın Uzm. Dr. Mustafa DÖNMEZ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sayın Dr. Hacı Bayram ZENGİN ve Türk Böbrek Vakfı Genel Başkanı Sayın Timur ERK’inde katılımları ile 04 Eylül 2018 Salı günü saat 15.00’te Müdürlüğümüz Toplantı Salonu’nda imzalanacak bu protokol çerçevesinde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı eğitimleri başlamış olacak, ilk eğitim ise Türk Böbrek Vakfı Başkanı Sayın Timur ERK tarafından Müdürlüğümüz personeline imzalanacak protokol sonrası verilecektir.

Söz konusu çalışmanın yerel ve ulusal basına duyurulması hususunu takdirlerinize arz ederim" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin