info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İlhami Özcan Aygünün (Değişim Ekibi) Üyesi Zeki Özcan, İnsanları Yalanlarla Aldatmayın.

Yaklaşan CHP Tekirdağ il başkanlığı seçimlerinde tekrar aday olan İlhami Özcan Aygün destekçileri, Altınova GÖRKY otelde bir resepsiyonda bir araya geldi.

CHP teşkilatında görev yapan Zeki Özcan ile birlikte bir dayanışma toplantısı düzenleme kararı alan, Fransa’da Fati olarak bilinen Lyon’da kamu görevlisi olarak çalışan, milletvekili danışmanı Fatma Kesim, Görky otelde bir kaynaşma kokteyli verdi. Açılış konuşmasını yapan Zeki Özcan,CHP Tekirdağ teşkilatı için çarpıcı açıklamalarda bulundu.Zeki Özcan konuşmasında; “biz bugün alışılan toplantılardan çok farklı bir toplantı yaptık.

Değişim ekibi olarak,partinin ağır toplarını değil,sokakların ağır toplarını buluşturduk.Süleymanpaşa’nın sokaklarında kapı kapı,ev ev dolaşan ağır toplar burada.Biz şunu hedefledik;Değişimin temel tek maddesi vardır.Önemli olan,devrim yaratabilmektir.Çok genç bir ekip olan İlhami Özcan Aygün’ün değişim ekibi Süleymanpaşa’da hep ilkleri yaptı. Milletvekili seçimlerinde,300-400-500 kişilik ekipler,120-180 araçlık konvoylarla girdik. Her geçtiğimiz yolda, Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dalgalandırdık. Bu bir ilkti. Değişimin hedefi şudur; Biz oy pusulamızda mavi-beyazı kullandık. Yani Tekirdağ’ın denizi ve beyaz bir sayfa açacağız. Hiç kimseye ceket iliklemeyen, sadece üyesine sahip çıkan, ne milletvekiline ne belediye başkanına değil. CHP’NİN tüzüğü açıktır. Bulunduğu bölgede partiyi ilçe başkanları ve ilçe örgütü temsil eder,belediye başkanları değil.Temsil gücü ilçelerde ilçe başkanı,illerde il başkanındadır.Şunu demek istiyorum,yönetimler özgür olmalı ve parti yönetimine sahip çıkabilmeli. 

Milletvekilleri gelecek,yönetime emir verecek,belediye başkanları yönetime emir verecek,o yönetimden bu salondaki arkadaşlarıma hiçbir zaman etkinlik sağlayamaz,yaptırım gücünüz olmaz,olamaz.Biz Süleymanpaşa’da sizlerin sayesinde bunu da değiştireceğiz.Değişim ekibi olarak,İlhami Özcan Aygün’ün yapmak istediği tablo budur. 

GÜCÜNÜ ÜYEDEN ALAN, ALDIĞI GÜCÜ ÜYEYE VEREN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI OLUŞTURACAĞIZ. ÇÜNKÜ O KOLTUĞUN SAHİBİ ÜYELERDİR. BU PARTİNİN SAHİBİ ÜYELERDİR. ÜYELER SAHADA EMEK HARCIYOR, PARSAYI BAŞKALARI TOPLUYOR. ÖNÜMÜZDEKİ PAZARKİ SEÇİMDE MAVİ BEYAZ LİSTE, DEĞİŞİMİN SESİ, ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR. 

İlçe başkanı mesaj çekmiş, “talimat almayın” diyor. Atamayla geldi, atamayla gelen biri göbeğinden bağlıdır. Ondan bilgi almadan, hiçbir şeyin uygulamasını gerçekleştiremez. Sen sokaktan gelmemişsin, “biz seni ilçe başkanı yaptık, geç oraya otur” denince, nasıl ondan ayrılacaksın? İnsanları yalanlarla aldatmayacaklar. 

Ben değil biz diyorsun ama biz demek için herkesi kucaklamak zorundasın.”Dedi. Günün resepsiyon sponsorluğunu yapan Fati Kesim. “ben yıllardır Fransa’dayım ama kalbim hep burada CHP için atıyor. Tek söyleyeceğim, Pazar günü değişim ve özgürlük için, barış, dostluk, kardeşlik ve eşitlik için, oyunuzu mavi-beyaz kullanın” Dedi. Ardından toplu fotoğraf ve ikrama geçilerek program sona erdirildi.
Kaynak : Murat Ürtekin