info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İlkokul Müdürü Süleymanpaşa`da Bir İlki Gerçekleştirdi

Süleymanpaşa Murat Hüdavendigar İlkokulu müdürü, hiçbir yerde yapılmayan ve bir ilk olan uygulamayı okulunda başlattı.

İlçenin neredeyse “dağın başında” denecek yerde olan çok katlı okulunun öğrenci güvenliğini sağlamak için, Tekirdağ’da şimdiye kadar yapılmayanı yaptı ve kapılar ile pencerelere özel güvenlik kilitleri kurdu.

Öğrencilerin küçük olması, binanın yüksek olması ve teneffüslerde çocukların kapıları sertçe çarpması sonrası maddi ve fiziksel zararları önlemek için mükemmel bir çözüm buldu.

Çocukların pencerelerden sarkması sonucu can kaybına uğradığı basın yayın organlarında sık sık gündeme gelirken, Serkan müdürün camlara yarı açılmaya müsait zincirler koyarak can kaybını önleyici çalışması öğrenci velilerini memnun etti.

Öte yandan ilkokul çocuklarının teneffüslerde kapıları çarparak çeşitli yaralanmalara veya kamu malı olan kapılara zarar vermeye neden olduğunu da göz önünde bulunduran okul müdürü,onlara da güvenli kilit sistemiyle çözüm buldu.

Ayrıca kapılara ve duvarlara yapıştırılan afiş ve boyama çalışmalarıyla kitap okumayı,vatan sevgisini ve pratik eğitim yöntemlerini geliştirici resimlerle donattı.

Okulun ve okul müdürünün bu çalışmaları hakkında görüşlerini belirten öğrenci velileri, “Serkan müdür ve onun öğretmen ekibi sayesinde gerek eğitim gerekse çocuklarımızın güvenliği konusunda içimiz rahat olarak huzurla eğitim için yavrularımızı okula bırakıyoruz ve aklımız okulda kalmıyor. Serkan müdür ve ekibine teşekkür ediyoruz” Dediler.

Kaynak : Murat Ürtekin