info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karı - Koca Soba Kurbanı

Çorlu da meydana gelen olayda sobadan sızan karbonmonoksit gazı karı ? kocanın ölümüne neden oldu. Soba zehirlenmesinden hayatını kaybeden karı ? kocayı, işten gelen çocuğu buldu.

Havaların soğumasıyla birlikte kullanımına başlanan kömür sobaları, zehirlenmeleri de beraberinde getirdi. Edinilen bilgilere göre, Çorlu da Yeşiltepe Mahallesi Hürriyet Caddesi Küme Evler de meydana gelen olayda Fatma (46) ? Adil (53) Dalkıran çifti dün gece evlerindeki sobayı yakarak uyudu.

Dalkıran çiftinin tekstil fabrikasında çalışan ve gece vardiyasında çalışan oğulları Fatih Dalkıran iş dönüşü eve geldiğinde anne ve babasının cansız bedenleri ile karşılaştı. Durumu hemen 112 Acil Servis ve Jandarma ekiplerine bildiren Fatih Dalkıran komşularına da haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Dalkıran çiftinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Fatma ? Adil Dalkıran çiftinin cesetleri Çorlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayı duyan Dalkıran ailenin yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Dalkıran ailesinin kış dönemi öncesinde yeni kömür almadığı ve geçtiğimiz dönemden kalan kömürleri kullandığı ancak tek tuğladan oluşan bacanın kısa oluşu nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşadıkları kaydedildi. Tek katlı müstakil evin üzerindeki tek tuğlalı baca ölümün sebebi olarak gösterildi.