info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kastamonu Lezzet Günleri Yeniden Başladı

Tekirdağ TÜMKASDER tarafından her 15 günde bir Tekirdağ - Süleymanpaşa dernek binasında tekrarlanan Kastamonu lezzetleri tanıtım günleri kısa bir aradan sonra tekrar başladı.

İstanbul’dan gelerek güne renk katan ve “ASANSÖR SHOW” ile Türkiye’de fenomen olan Kastamonulu sanatçı Kazım Kaydıoğlu’nun da katıldığı etkinlikte, Esenler Yufka tarafından hazırlanan Kastamonu Mantısı ikram edildi. Lezzet günleri etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Başkan Rasim Gürsoy, “bizler,15 günde bir gerçekleştirdiğimiz lezzet etkinliği ile sadece Kastamonulu vatandaşlarımızı değil, Tüm Tekirdağ halkını Kastamonu lezzetleriyle tanıştırmak istiyoruz.

Bu etkinliğimizin amacı, Kültürel, folklorik çeşitliliği herkes ile birlikte yaşama arzusuyla tanıştırmak ve kaynaştırmaktır. Bunda da muvaffak olduğumuza inanıyoruz. Önümüzdeki etkinliğimizde Kastamonu kır pidesi ikramımız olacaktır. Bahar ayına girmemizin ardından, Meşhur Kastamonu lezzeti “BANDUMA” YI yüksek katılımlı ve yerel sanatçıların katılımıyla festival havasında gerçekleştirip, Tekirdağ halkını bu mükemmel lezzet ile buluşturacağız” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin