info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kirazlı Köyü 1. Kiraz Şenliği Düzenlendi

Şarköy’e bağlı Kirazlı köyünde 1. Kiraz Şenliği düzenlenerek, Kırmızı ve Siyah Kiraz kategorisinde dereceye girenlere ödülleri ile katılım belgeleri verildi.

Şenliğe; Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, Şarköy Kaymakam Vekili ve Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ile eşi Nilüfer Halal, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel ve eşi Fatma Yel, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, il ve ilçe protokolü, köy halkı ile çevre köylerden gelen davetliler ile basın mensupları katıldılar.
 
Sanatçılar; Duygu Koçak ile Orhan Kemal’in sahne alarak Trakya’nın birbirinden güzel türkü ve oyun havalarını seslendirdiği Kiraz Şenliği gecesinde konuşan Muhtar Lütfü Akşar; “Köyümüzde böyle güzel bir ortamda bir Kiraz Şenliği düzenlenmesinden son derece memnunuz. Sayın Valimizin köyümüzü ziyaretinde gündeme gelen şenliğin, kısa bir süre içerisinde gerçekleşiyor olması bizi, köyümüzü çok sevindirdi. Bundan cesaret ve güç alarak önümüzdeki yıllarda daha güzel organizasyonlar gerçekleştireceğiz” dedi. Muhtar Akşar konuşmasının sonunda Vali Ali Yerlikaya ve Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel’e ve emeği geçen, destek olan herkese teşekkür etti.
 
Şenliğe eşi Hatice Nur Yerlikaya ile katılan Vali Ali Yerlikaya da; “27 Nisan tarihinde gerçekleştirdiği Kirazlı köyü ziyaretinde, muhtar ve köy halkı ile sohbetinde Kirazlı köyünün kirazlarının namını duyduğunu, gelen istek üzerine bu güzelliği dışarıya aksettirmek için uygun bir zamanda bir şenlik düzenlenmesine katkı yapabileceklerini belirttiğini söyledi ve devamında böyle güzel bir ortamın oluştuğunu ifade ederek, baharın bitip yaza başladığımız bu güzel Haziran gecesinde, Kirazlı Köyü’nün meydanını dolduran herkesi selamlıyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür eden Vali Ali Yerlikaya, gecede Kırmızı ve Siyah Kiraz kategorisinde yarışıp dereceye girenlere de ödülleri ile katılım belgelerini verdi.
 
Şenliğe gelenlere, Kirazlı köyünün kirazlarından da ikram edildi.