info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Masal Restaurant Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hürriyet Mahallesi Muhtarlık karşısında bulunan ve daha önceden Rumeli adı ile hizmet veren Masal adlı Et Restaurantının açılışına katıldı.

İşadamı Erdoğan Orhan tarafından yeniden dizayn edilen işyerinin açılışına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanısıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ eski Müftüsü Mahmut Gürlen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli, Tekirdağ Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen, İşadamı Kadir, Bahattin Atıcılar ile çok sayıda aile dostu ve işadamı katıldı. 

Açılışta konuşan işyeri sahibi Erdoğan Orhan Tekirdağ’a kaliteli hizmet için yola çıktıklarını söyledi. Büyüyen Tekirdağ’da yeni işletmelere ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “İşte bu gelişmeler içinde Erdoğan beyin açmış bu mekanların çok daha fazlasına Tekirdağ’ın ihtiyacı var. 

 Bu adımı attığı için Erdoğan beyi ve ailesini kutluyorum. 40 yıllık dostluğumuzda sevginin büyük payı vardır. Bu tür yatırımlar Tekirdağ’ımıza hayırlı olsun” dedi.