info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Modifiyeli Arabasına Ceza Yazılınca Camlarını Kırdı

Çorlu da bir sürücü kendisini durduran ve ceza kesmek isteyen trafik polislerine sinirlenince modifiyeli otomobilinin camlarını kırdı.

Edinilen bilgilere Omurtak Caddesi nde Edirne istikametine seyreden L. K. yönetiminde modifiyeli bir otomobili durduran trafik polisleri, filmli camları ve ruhsatında bulunmamasına rağmen araç üzerinde renkli kuşaklar bulunması nedeniyle araç sürücüne ceza kesmek ve trafikten men etmek istedi. Kesilecek olan cezaya itiraz eden ve trafik polisleri ile tartışmaya başlayan araç sürücüsü, polislerin kararlı tutumu karşısında sinirlenerek, arabasının filmli olan camlarını kırdı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında tepkisini kendi otomobilinin camlarını kırarak gösteren sürücü L. K., iddialara göre görevli trafik polislerine de hakaret etti.

Takviye ekiplerin olay yerine gelmesi ile L. K., görevli memura hakaret suçlaması ile gözaltına alınarak, Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi ne götürüldü. Modifiyeli olan otomobil de otoparka çekilerek trafikten men edildi.