info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muhtaç Çocukları Koruma Ve Topluma Kazandırma Derneği Kermesi Tekira da Açıldı

Tekirdağ da Muhtaç Çocukları Koruma ve Topluma Kazandırma Derneği nin muhtaç çocuklara destek olmak amacıyla düzenlediği kermes, Tekira Avm de açıldı

Muhtaç Çocukları Koruma ve Topluma Kazandırma Derneği’nin düzenlediği kermesin açılışını, Vali’nin eşi Hatice Nur Yerlikaya, Belediye Başkanı’nın eşi Münevver Dalgıç, Dernek Başkanı Emine Yiğiter yaptı. Açılışa rektörün eşi, çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen temsilciler ve davetliler katıldı.
 Dernek Başkanı Emine Yiğiter yaptığı açılış konuşmasında derneğin, 2000 yılından beri faaliyet gösteren yerel bir yardım derneği olduğunu belirtti. Yiğiter: ” Adından da belli olacağı gibi zor durumda olan ve maddi durumu yetersiz olan çocuk ve gençlere yardımcı olm ak amacı ile çalışmaktadır. Böyle çocuklarımıza giysi, eşya, maddi yardım, sosyal etkinliklere katılım, geziler tertipleme gibi yardımlar yapmaktadır.” dedi.
 ”Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”
 Yiğiter:” Bu kermesi düzenlemekte bize yardımcı olan Halk Eğitim Merkezi öğrencilerine ve öğretmenimiz Fatma Hanım’a teşekkür ediyorum. Burada sergilenen ürünlerimizin hepsi üyelerimiz ve gönüllüler tarafından göznuru ve elemeği ile yapılmış olup, geliri tamamen korumamız altındaki çocuklar için harcanacaktır. Emeği geçen yönetim kurulumuza ve dernek üyelerimize ayrıca, katkıda bulunan tüm gönüllülerimize en içten duygularımla teşekkür ediyorum.” dedi.
 ”Destek bekliyoruz”
 Yiğiter:” Derneğimizin amaç ve çalışmalarını kısaca anlattım. Ancak üyelerimizin çoğalması daha güzel çalışmalar ve daha çok muhtaç çocuğumuza ulaşmamız demektir.Bu yüzden herekesi derneğimizde görmek isterim. Bu bir hizmet yarışıdır. Aramıza maddi-manevi anlamda katılan her yeni üye, bu başarıyı bir adım ileri taşıyacaktır. Katılımlarınız için yönetim kurulu ve kendim adına teşekkür ediyorum.” konuşmasını tamamladı.