info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mustafa Yel’den CHP ve MHP İçin Zehir Zemberek Sözler

AK PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA YEL’DEN MUHALEFETE AĞIR İTHAM; “CHP ATATÜRKÇÜLÜĞÜ BIRAKMIŞ APOCU OLMUŞ”

İzlemek İçin Tıklayınız

 

Muratlı Ak Parti ilçe teşkilatı, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcileri ile Muratlı Yemek sarayında bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya, il başkan yardımcısı İlyas Küp, ilçe koordinatörü Şükrü Avcı, eski Tekirdağ il genel meclis üyesi Metin Arıcı,eski Demokrat Parti belediye başkan adayı Ethem Gümüş, eski ilçe başkanı Ahmet Türkoğlu ve Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel ve çok sayıda partili katıldı. Kahvaltı bitiminde Mustafa Yel, Ak Partiye katılan eski Ocak başkanı Doğan Yılmaz’a rozetini taktı. Açılış konuşmasını yapan Ali Kaplan;
 
“Bir yıldan bu yana, birlikte partimiz için canla başla çalıştık. Bir yıl sonunda şu topluluğu gördükten sonra, bazı şeyleri başarmanın gururunu yaşıyorum. Bu bir yıl boyunca teşkilat mensubu arkadaşlarım, işini bırakıp geldi, gecesini gündüzüne katıp yaşadığımız her iki seçimde canla başla çalıştı. Kendilerine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Seçimlerde görev verdiğimiz arkadaşlar görevlerini eksiksiz yerine getirdi. Bu birlik ve dayanışmanın sonucunda, bu günkü kahvaltıda böylesine büyük bir kalabalığın bulunmasının mutluluğunu yaşıyoruz.”Dedi.
 
Ak PARTİ Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel’in muhalefet partilerini hedef alan konuşması, kahvaltıya damgasını vurdu. CHP, MHP VE HDP için sert ifadeler kullanan Mustafa Yel;
 “Bu güne kadar Muratlı’da Ak Partinin güçlenmesi için mücadele edildi. Bu bir süreçtir. Bu mücadelede taşın altına elini koyan pek çok kahramanlar vardı ve onlar hep aramızda. Onların mücadelesi sonucu görüyorum ki, Muratlı’da Ak Parti siyaseti bayrak açmış durumda. Artık Muratlı’da da Ak Parti var. Muratlı’da da gönül insanları, hizmet insanları var. Muratlı artık Tekirdağ’da örnek olacak bir ilçe haline gelmiş. Emeği geçen herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Türkiye’nin,78 milyonun umudu, çimentosu olan Ak Partinin, Trakya’da, Tekirdağ’da, Muratlı’da örnek parti olma mücadelesi bundandır.
 
Meclise gittikten sonra şunu gördüm; Aslında Türkiye’de iki tane parti kalmış. Bir tanesi olan CHP, HDP İLE AYNI PARTİ GİBİ DAVRANIYOR. Genel kurul salonuna içeri girdiğimde, yeni olduğumuz için tüm milletvekillerini tanımıyoruz. Kürsüde bir hatip milletvekili konuşurken, “bu CHP’Lİ Mİ, HDP’Lİ Mİ?” diye düşünüyoruz. Altını çizerek söylüyorum, bu kadar birleşmişler, ruh ikizi haline gelmişler. GÖRDÜĞÜM KADARIYLA, CHPLİLER ATATÜRKÇÜLÜKTEN VAZ GEÇMİŞ, APOCU HALİNE GELMİŞLER. Böylesine zavallı bir durum var. Bunu, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızı aydınlatmak adına bir görev olarak söylüyorum. Cumhuriyet Halk partisinin arkasından koşan arkadaşlarımız; Ben inanıyorum ki, bugün Muratlı’da olsun, Tekirdağ’da olsun CHP’YE oy vermiş arkadaşlarımız bugün farkında olmayabilirler ama artık gözümüzü açmanın zamanı geldi. CHP dediğimiz Atatürkçülükle övünen partide, ben bu güne kadar iki ay geçmiş olan bir Kasım seçimlerinden sonra bir defa Atatürk’ü ağızlarına aldıklarını görmedim. Ama HDP’NİN bir önergesi olduğu zaman arkasından koştuklarını çok gördüm. TRT-3’ü izlediğinizde, benim söylediklerime şahit olacaksınız, hiçbir farkları kalmadığını siz de göreceksiniz. Aziz milletimizin gözünü açması lazım ve karşısında da sadece Ak Parti var. MHP’NİN zaten hiçbir etkinliği kalmamış ve yavaş yavaş siyaset sahnesinden siliniyorlar. VATANDAŞ KENDİ TERCİHİNİ YAPMAK ZORUNDADIR. APOCULARLA MI BERABER OLACAK YOKSA YÜCE MİLLETİMİZİN HİZMETİ UĞRUNA GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN, MİLLETİMİZİN DEĞERLERİ UĞRUNA BÜTÜN FEDAKÂRLIĞI YAPMAKTAN KAÇINMAYAN AK PARTİNİN ARKASINDA MI OLACAKLAR? BUNA YÜCE MİLLETİMİZ KARAR VERECEK. Bunu gittiğimiz her yerde anlatalım. Dinimiz gereği zorla bir şey yapamayız ama tebliği görevimiz var. Tebliğ edin. Biz diyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti daha ileriye gitsin, karanlık odakların karşısında ezilmesin. Biz bütün Müslüman ve Türk soydaşlarımızın gözünün üzerinde olduğu lider ülkeyiz.”Dedi. Kahvaltı programı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin